Da er jeg endelig blitt bloggkjendis

kent

Dressen har jeg fått sponset fra konkursboet til Moods of Norway, jeg har bestilt hårstyling hos Jan Thomas Studio og nå sitter jeg her å forsøker å få sponset hotell overnatting i Oslo for en hel helg. Det eneste jeg er litt usikker på er når Vixen Bloggawards går av stabelen, for blir jeg ikke nominert til folkets favoritt eller årets blogger skjønner jeg ingenting. Bloggen min og lesertallene har nemlig skutt i været i den siste tiden, fra å ha lesertall jeg er fornøyd med er jeg nå gått inn i en fase der jeg virkelig har måttet ta del i hus arbeide slik at det ser representabelt ut når «bloggerne» kommer på besøk.

For jeg kan ikke skjønne annet enn at jeg nå er høy aktuell for deres tv serie, jeg har tross alt ligget over pappahjerte når det kommer til lesertall hele den siste uken. Så det er bare å stålsette seg på en ny tilværelse som bloggkjendis, ikke kan jeg lenger gå i fred på gaten, ikke lenger kan jeg bevege meg fritt på kveldsturer for til det er interessen og presset rundt stepappahjerte rett og slett blitt for stort. Det er kanskje ikke helt slik det er å ha mange lesere på bloggen og for de aller fleste bortsett fra familien er jeg fremdeles et ukjent fjes.

bloggerne

Jeg syntes likevel at jeg kan ta meg en ekstra øl i kveld å feire at min blogg er nådd og stabilisert seg på et høyt nivå, for det var et ganske stort sjokk for meg å våkne opp og plutselig over natten hadde jeg lesertall på linje med mamma til michelle og flere andre bloggere jeg alltid bare har sett opp til. Faktisk kunne jeg for første gang se litt ned på en av mine store inspirasjonskilder pappahjerte. For riktignok har ikke livet endret seg for min del men det er helt klart at dette åpner flere muligheter for meg som blogger og samfunnsentuasiast.

Jeg håper dere alle tar dere en tur innom bloggen og leser litt av mine tekster, jeg håper også dere adder meg på snap for å kunne følge min hverdag enda tettere og til syvende og sist håper jeg dere alle tar dere til til å like min facebook side som dere finner her

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s