Morgenstund me` a Rigmor – Det nærmer seg slutten

hurra.jpg

Hallo ja, dette er a Rigmor som er tilbake på bloggen. I dag er jeg altså så trist og sint på en og samme tid, tror du ikke Stepappahjerte har bestemt seg for å fjerne meg fra beste sendetid på bloggen? Han mener nemlig det at jeg er for gammeldags til å blogge, at jeg bruker for lang tid på å levere blogg innlegg og at innleggene mine ikke svarer til forventningene han hadde til meg. Jeg er såret og trist men jeg må bare bite i det sure eple og godta at i morgen er det slutten for Morgenstund med a Rigmor.

Jeg har hatt veldig glede av denne bloggen, jeg har fått frem en del viktige temaer og jeg mener også at denne bloggingen har gitt meg et større perspektiv på livet. Mest av alt kommer jeg nok til å savne kjendis tilværelsen, det å bli kjent igjen på gata og det å ta selfies på tur rundt Bugårdsdammen. Det er trist å tenke på at jeg nå ikke lenger skal få muligheten til å være med på skal vi danse, jeg hadde gledet meg til å delta på 71 grader nord kjendis og jeg hadde forberedt meg på Farmen kjendis 2018. Alt dette er nå kun en drøm for a Rigmor.

rigmor.jpg

Jeg må få lov til å takke dere ordentlig og det kommer jeg til å gjøre i morgen dagens innlegg, da vil jeg komme med et avskjedsinnlegg til dere alle sammen og jeg vil også fortelle dere en skikkelig hemmelighet om Stepappahjerte. Han har uttrykkelig bedt meg om å la vær dette men etter den behandlingen han har gitt meg ved å avslutte dette så gir jeg flatt i hele han. Så sannheten skal frem og det skal jeg sørge for.

Er du trist for at morgenstund med a Rigmor går mot slutten? Skriv det i kommentarfeltet så kanskje vi får denna stepappahjerte til å endre mening.

Triste klemmer fra a Rigmor!

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s