Morgenstund me` a Rigmor – Netflix & Chill

vip.jpg

Hallo ja, dette er a Rigmor som er tilbake igjen. I dag må jeg bare fortelle dere en historie som jeg trodde jeg skulle le meg i hjel av tidligere i dag, for som dere vet er jeg ikke noen ungdom lenger og ikke alle disse ungdomsuttrykkene sitter helt som de skal. Det startet da jeg og min kjære i forrige uke gikk til innkjøp av en slik en ny ruter til internettet, fint og flott skal det værra men det var ikke alt som funket med en gang. Det funket fint i hoved etasjen men i kjelleren der vi pleier og kose oss med litt godteri og beina på bordet der var det helt dødt.

Etter mye om og menn fikk vi da endelig denne boksen til å fungere, det var stor jubel og stor ståhei da vi endelig fikk i gang hotellet og de andre seriene vi følger med på. En av de nye tingene som fulgte med denne ruteren var at vi fikk i gang noe nytt som heter Netflix i kjelleren, det er en tjenste som serverer film på film og i tillegg er det gratis. Jeg om min kjære har faktisk sittet pal og fulgt med på en ny serie der som jeg ikke helt husker navnet på, nok om det for her kommer det flaue øyeblikket jeg ikke klarer å slutte og le av.

rigi.jpg

For i gleden over å ha fått på plass dette tenkte jeg at jeg skulle være litt kul da jeg sendte ut en melding, jeg sendte ut en melding til alle mine nærmeste om at det ville bli Netflix & Chill fredag kveld klokken 2000. Etter at meldingen var sendt ut tenkte jeg ikke noe mer på dette før jeg våknet dagen etter, da hadde det strømmet på med meldinger som inneholdt både lattertegn og spørsmålstegn. Det visste seg nemlig at netflix & chill ikke hadde den samme betydningen som jeg først trodde, dette er tydeligvis et sleng ordtak for noe helt annet enn jeg trodde.

Så da får vi se da på freddan hvor mange som dukker opp på netflix and chill. Hahaha

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s