Morgenstund me`a Rigmor – Det mystiske hullet.

rig.jpg

Hei og hopp, dette er a Rigmor som er på bloggen igjen. Endelig har jeg kommet meg online etter en lang dag uten nett, det dårlige været her i byen har satt alt ut av spill men endelig er alt som det skal igjen. Jeg fortalte dere i går om min kjipe situasjon med utedo og ute dusj igjennom hele vinteren, samtidig fortalte jeg dere om det mystiske hullet rett ved dorull holderen. Jeg har ikke fasit i hånden ennå men etter flere samtaler med naboene har vi en viss formening om hva dette kan være for noe..

For det er jo litt spesielt med et lite kikke hull rett ved do rull holderen i en utedo, det er jo ikke sånn at man trenger mer lufting der og spesielt ikke midt på vinteren. Hullet er kanskje 6 centimeter i diameter, det er veldig lett synlig og det er ikke som om noen har forsøkt å skjule dette heller. Derfor har vi damene i borettslaget fundert mye rundt hva dette kan være, i flere timer har vi sittet på krakken og kikket, fundert og forsøkt å finne svaret på hva dette kan være. Vi mener derimot at vi nå har svaret, svaret er like enkelt som det er genialt og vi kan ikke forstå at det ikke er dette.

mor.jpg

For det er jo ganske naturlig at en ute do som da står utendørs hele året er et lett offer for rotter og mus, det at det i tillegg er kloakk inne i selve boksen gjør det nok mest sannsynlig at dette dreier seg om rotter og mus. De har rett og slett gnagd seg igjennom plasten i et febrilsk forsøk på å komme inn til varmen, til deres paradis nede i kloakken. Med det vi tror er fasiten i hånd er det klart vi nå er litt ekstra bekymret, for hvem ønsker vel å sitte på en utedo å gjøre sitt fornødende når man vet en rotte kan hoppe opp og bite deg i stumpen ved enhver anledning.

Har du noen formening om hva dette hullet kan være? Send meg gjerne tips slik at jeg kan berolige Ruth og Ragna i naboleilighetene her.

Klemmer a` Rigmor

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s