Morgenstund me` a Rigmor – Do trøbbel

  • gmor.jpg

Hallo ja, dette er a Rigmor som er på plass igjen. Endelig er det mandag og ny uke, ny uke og nye muligheter sies det og jeg skal love deg at denne uka byr på mye nye muligheter for mitt vedkommende. I borettslaget der jeg bor er det nemlig tid for oppussing, det må jo være bra tenker du men sannheten er at jeg gruer meg noe voldsomt til dette her. For selv om det blir pusset opp og det gagner oss i lengden, betyr også dette at vi må leve med utedo og ute dusj igjennom hele vinteren.

Tenk det å våkne opp en kald desember dag, gradestokken viser – 10 grader og a` Rigmor må tisse. Ja da er det på med Snoopy pysjen, Bart Simpson tøflene før jeg i det hele tatt kan tenke på å gå ut. Når jeg først forlater døra så er det iskaldt rundt meg, doen jeg så kommer frem til er ikke noe moderne greier så det er bare å glemme å få varmen fra varmekablene inne på toaletten. Så når først dette er gjennomført da så må jeg vasse igjennom mengder med snø, før jeg igjen kan gå inn å finne frem klærne for dagen.

ri.jpg

Samme gjelder da med dusjingen, for hva er det som gjør at vi damer står så lenge i dusjen? Jo vi elsker å la det varme vannet renne nedover kroppen slik at vi får skikkelig varmen i kroppen før Hotel Cæsar er i gang på TV2 sumo. Nå derimot så kan jeg først få varmen men etter det må jeg da tørke meg i en bås som jeg ikke engang får plass til å strekke ut arma. Deretter må jeg igjen passere gårdsplassen før jeg kommer inn i varmen. Så jeg må ha med kjeledress ut hver gang jeg skal dusje jeg nå da?

Det er for så vidt en annen ting jeg har stusset på med disse festival toalettene, jeg lurer på hvorfor de har laget tittehull rett ved dorull holderen? Er det ikke sånn at man skal få ha litt privatliv på toaletten eller nå, jeg har forsøkt å spørre naboene hva det kan være og vi har våre teorier på nettopp dette. Det skal jeg derimot fortelle dere i morgendagens innlegg. Så da ønsker jeg dere alle en riktig god mandag og håper for deres del at den blir bedre en min har vært så langt.

Klemmer a` Rigmor

under.png

 

B6586A88-C1B6-460A-850324FDE16BA7E2-37D4087E-4094-4EF4-88EBE5A3A25EE8A7

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s