En lekeplass for pedofile..

lekeplass.jpg

Den unge jenta sitter på gulvet og leker med det store dukkehuset sitt, for første gang på lang tid er dukkene og dukkehuset igjen populært. Stort sett er det nettbrettet eller Netflix som fanger hennes oppmerksomhet, den siste tiden har hun nesten ikke rørt nettbrettet sitt. Idet hun er i ferd med å stelle ferdig dukken sin før den skal legges i dukkesengen sin tikker det inn et varsel på nettbrettet, med lange øyne som er fylt med frykt kikker hun bort på nettbrettet som ligger og lader. Der hun tidligere ville åpnet nettbrettet med en gang for å se hva dette var, var hun nå helt tilbaketrukken og hun nektet å åpne nettbrettet. «Det er nok han mannen som skriver de rare tingene igjen» sier hun før hun leker videre..

Foreldrene kikker på hverandre før de henter nettbrettet og går for å se hva hun mente med dette, inne på nettbrettet er det hundrevis av barnespill som popper opp men kun et av dem viser et varsel. «Blockstar» heter spillet og det ser ut som et hvilket som helst barnespill ved første øyekast, etter en nærmere titt kan det vise seg at det er alt annet enn nettopp det. For selve spillet er veldig barnevennlig og det er ikke noe blod eller stygge scener, spillet har derimot en chattefunksjon som er litt mindre barnevennlig enn man skulle tro. De trykker seg inn på de øverste samtalene og det som møter dem tar helt pusten fra dem.

klør.jpg

Med setninger som «Skal vi kysse», «Skal vi bli kjærester» og «Kan du sende et bilde av deg selv» er det i utgangspunktet noe et barn også kunne spurt om, man ser det derimot på skrivemåten og det som følger etter disse spørsmålene at dette ikke kommer fra et barn. Videre fortsetter det med «Skal vi møtes», «Kan jeg få se på brystene dine» og «Har du noen gang tatt på deg selv», foreldrene finner fort ut at de må gjøre noe før dette går galt. Han har jo allerede ødelagt spill gleden til datteren i huset og nå finner de ut at de skal slette hele spillet for å unngå flere slike situasjoner. Dessverre er det slik at det er flere spill som blir brukt som en lekeplass for de pedofile i samfunnet.

Tiden med store hvite varebiler som er stappet full med godteri er tydeligvis forbi, det er tydeligvis ikke  slik de pedofile tiltrekker seg sine ofre lenger. På en kynisk måte og ved hjelp av spill industrien har de fått en mulighet til å oppsøke sine ofre helt anonymt, det barna tror er en jevnaldrende og potensiell venn er alt annet enn dette. Flere ganger har jeg selv blitt gjort oppmerksom på meldinger datteren her i huset har mottatt, meldinger som bærer preg av god rettskrivning og med et innhold en 10 åring ikke engang kjenner til. Det som er ment å være en fin plass for barn å møtes med felles interesser er blitt et sted pedofile oppsøker for å finne neste offer.

blom.jpg

Vi har for en tid tilbake selv gått til det skrittet og slettet dette spillet, et spill som i utgangspunktet er merket med 4 års aldersgrense. Det er ikke uten motstand vi slettet dette spillet heller, for det er ikke lett for et barn å forstå grunnen til at de lenger ikke kan spille et spill de elsker. Det står jo 4 års aldersgrense så hvorfor kan vi ikke spille det spillet da spør barna, svaret er veldig enkelt men ikke like lett å forklare til et barn på 9 år. For det som skal være en trygg og god plass for barn å leke og omgås er blitt et paradis og en lekeplass for de pedofile der ute.

Dette er rett og slett en advarsel til alle andre småbarnsfamilier som har bar som er glad i å spille på mobil og nettbrett, vær så snill og sjekk spillene barna deres spiller for det kan se veldig uskyldig ut med bamser og kjente barnefigurer på bildet. Bak disse bildene derimot skjuler det seg en verden full av overgripere som bare venter på at neste offer skal la seg lure.

Vær snill og del dette innlegget slik at flere kan få med seg dette!!

under

2 thoughts on “En lekeplass for pedofile..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s