Dere kan ikke kalle ungen det..

kidsa.jpg

Fra den dagen vi ble gravide har dette med navn vært ofte diskutert, vi har testet ut mange navn og kombinasjoner og til slutt var vi helt sikre på jente navnet mens guttenavnet var litt mer usikkert. Da vi for en måneds tid siden fikk vite kjønnet var det helt klart for oss hva barnet skulle hete, som alle foreldre var vi veldig stolte da vi endelig kunne fortelle venner og familie hva barnet skulle hete. Det var bare en ting som ødela gleden, det var ingen som syntes navnet vi hadde valgt var noe fint.

Selv er vi veldig fornøyd med navnevalget men det er klart at alle de negative kommentarene ødelegger litt av stoltheten vår. Tankene var mange og vi vurderte flere ganger om vi måtte finne et nytt navn til den lille jenta, allikevel kunne vi ikke la oss påvirke av alle kommentarene uten ifra. Den dagen vi kom opp med navnet hørte vi med en gang at dette var det perfekte navnet, så da ville det være meget spesielt og plutselig endre et navn vi selv var så fornøyde med.

kent.jpg

For det er ikke det at folk syntes navnet er stygt, det er mer det at folk reagerer når de hører meningen bak navnet. For navnet Ynwa Sofie syntes alle er et veldig fint navn men da de hører meningen bak Ynwa sier alle at vi ikke kan finne på å kalle barnet vårt det. Navnet Ynwa er valgt ettersom dette er forkortelsen til «You`ll never walk alone», som da er sangen til mitt favoritt fotball lag Liverpool. Det er dette da folk har reagert på, de mener vi hvert fall må bruke enkel v fremfor w.

Kommentarene har haglet i vår retning, med setninger som dere kan ikke kalle barnet det og tenker dere på hva det stakkars barnet vil si når det skjønner meningen. Det er ikke sånn at vi har valgt dette navnet for å gi vår datter en vanskelig start på livet, det er ikke sånn at vi bevist har laget et navn barnet selv vil hate for vi har valgt navnet ut i fra hva vi syntes er fint. Vi er veldig stolte over å kunne fortelle alle at barnet skal hete Ynwa Sofie og vi kommer aldri til å endre på dette.

Hva er ditt favoritt navn?

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s