Morgenstund me` a Rigmor – Et One Night Stand for alltid.

rigmor.jpg

God mårran, dette er a Rigmor som er på plass for å gi deg den perfekte starten på helgen. Etter en litt kjipt situasjon i forbindelse med jobben i går og litt vel mye skriverier i forbindelse med min kjærlighetshistorie jeg jeg nå klar til å fortelle dere resten av historien, historien om hvordan et One night stand utviklet seg til et evigvarende forhold mellom min utkårede og meg. Ellers skal jeg også ønske alle mine lesere her på bloggen en riktig god helg og husk ikke gjør noe a Rigmor ikke ville ha gjort.

Vi starter der jeg slapp sist, for etter en litt kinkig situasjon på Horten-Moss båten var tiden nå kommet for å møte min utkårede. På grunn av alle toalett besøkene eller køen som jeg valgte å si til min kjære ble han sittende i mange timer nede på Tempokrysset i Sandefjord, der ble han mistenkeliggjort av den ansatte og senere spurt om årsaken til at han hadde gått ut og inn av bensinstasjonen der hele dagen. Enden på visa og det som er litt festlig her er at denne ansatte er i dag min svigersønn eller stepappahjerte som dere kaller han.

paret.jpg

I hvert fall var tiden endelig kommet for at jeg skulle reise ned å møte han, han stod der så barsk og staut som jeg aldri har sett en mann før, med solbleket hår og en liten øl pub som der og da virket veldig tiltalende. Han så på meg med ømme blikk før han sa de magiske ordene, vet du hva han sa? Han sa «Åh Rigmor, du har så flotte øyne, de står i stil til ditt hår, nå stikker vi hjem til deg også sprer du dine lår» Har du noen gang hørt noe så fantastisk romantisk noen gang? Jeg må si jeg ble helt mo i knærne der jeg stod, så mo i knærne som jeg var bar det opp i Moe veien. Heheh lita ordspill der altså.

Vi rakk ikke komme innenfor døren før han rev av meg jakken, jeg som var litt sjenert av meg på denne tiden skal si jeg kviknet fort. Jeg dro han sensuelt i de myke lyse krøllene hans før jeg visket han i øret «Nå har du ventet så lenge på meg, så nå skal du virkelig få igjen for dette vet at jeg skal spre bena og vente på deg» Nå var jo dette en mann uansett hvor kjekk han var, så lenge ble det ikke akkurat å vente før han var ferdig. Jeg antar vi brukte ca 30 sekunder i sengen før vi tok på oss morgenkåpene og satt oss ned å så på seirer i kjellerstuen. Å her har vi sittet siden faktisk, jeg og min utkårede med tv serier og gode opplevelser.

Nå er det endelig helg og jeg skal få litt pause fra disse skriveriene, jeg lover derimot å komme enda sterkere tilbake i neste uke. Nå skal jeg på middag hos min svigersønn i dag så noen artige historier må det jo komme ut av dette. God hælj!

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s