Morgenstund me` a Rigmor – Jeg falt for han..

pro.jpg

Hallo ja, dette er` a Rigmor som er tilbake i internettets univers, klar for å fortelle dere resten av kjærlighetshistorien min. Som jeg fortalte dere forleden dag så ble det avtalt et møte mellom meg og denne gårdseieren i Olden. Ikke bare var han snill og grei men han var også utrolig kjekk, han eide massevis av tomter og gårder og ikke minst var han som snytt ut av nesen på Donald Trump. Så ja, her kommer resten av historien og endelig skal jeg avsløre den store hemmeligheten jeg startet på i går.

Vi hopper rett til dagen vi skulle møtes vi, dagen jeg aldri kommer til å glemme og dagen jeg møtte kjærligheten i mitt liv. Jeg hadde egentlig andre planer denne dagen nemlig, så jeg måtte ei lita svipptur bort til Halden først får å høre på min andre kjærlighet. Det var nemlig allsang på grensen med venninner som stod på agendaen først, det medførte at vi reiste tidlig, tidlig på morgenen denne dagen. Vi så vårt snitt til ei lita harryhandel først da vi først skulle mot svenske grensen, så med kofferten pakket med tobakk, alkohol og massevis av bæiken kan du trygt si at vi fikk fylt opp kvota.

der er a.jpg

Apropos fylt opp, det skal jeg jammen meg si jeg ble denne kvelden også. Hehehe, nei da nå bare tuller jeg litt med dere akkurat som denne stepappahjerte pleier å gjøre. Hvert fall kom vi oss til allsang på grensen til slutt og vi fikk sett mitt store idol live på scenen, jeg danset og beundret han i de 4 minuttene han stod på scenen totalt. Egentlig var jeg veldig smårar og tussete denne dagen da alle mine tanker gikk til møte med denne kjekke mannen på kvelden, jeg fikk allikevel med meg noe av musikken der jeg bare lengtet etter å komme meg av sted å tilbake til Sandefjord.

Til slutt kom tiden da vi skulle dra fra borgen i Halden og over med Horten – Moss fergen tilbake til rette siden av fjorden. Det ble ei lita svele om bord i balja og det var dette jeg skulle angre på senere denne dagen, for er det noe jeg ikke anbefaler før første date er det svele på Bastøfosen 1, 2, 3 eller 4 samma det båt er båt sa folk. Det ble en ettermiddag med veldig mange toalett besøk denne kvelden, jeg turte ikke si det til min kjære så jeg skyldte på at det var masse kø på veien der jeg satt med 3 toalettrullen i hånden.

Til slutt var jeg klar til å møte han.. Vent litt nå ringer sjefen min her… Vet dere hva folkens jeg taster og taster jeg taster så mye at jeg kunne ikke pekt på deg om jeg hadde villet en gang, for nå ringte sjefen min og jeg har klart å glemme starten av arbeidsdagen da jeg ble så ivrig i denne skrivingen. Dermed må dere få resten av historien i morgen dessverre, det er bare å beklage men jeg lover ventetiden er verdt det 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s