Morgenstund me`a Rigmor! – Kjærlighet uten grenser!

rigmor.jpg

Hallo ja, dette er`a Rigmor som er på plass igjen, klar for å gi meg en morgenstund du sent vil glemme. For vet dere hva, i dag er jeg så amorøs at jeg føler for å fortelle dere alle sammen hvordan jeg traff min utkårede. Ja vel tenker kanskje du men dette er en historie man bare må få med seg, den er litt som på det der hotellet med a Juni og han Anker. Historien er nemlig fylt opp av intriger, utpressinger og ikke minst enorme menger med kjærlighet. Vær så god!

Det startet i det år attenhundre og snørrogførti holdt jeg på å si, det er blitt mange år siden nå men dette er en historie jeg aldri kommer til å glemme. Det startet nemlig på skrivemaskinen nede i kjelleren der jeg bodde, jeg hadde oppdaget et veldig kjekt program som skulle hjelpe meg å finne kjærligheten. Nettby var stedet og borgemester var tittelen, en vakker dag da jeg satt å trykket i meg ostepop med den ene hånda og et litte glass rødt i den andre poppa det opp noe på skjermen foran meg. Jeg trodde først det var en av episodene av The Apprentice med han derre presidenten bortii Uniten men foran meg var altså verdens skjønnaste mann.

kiss.jpg

Roar var hans navn og han var skopusser i Nettby samfunnet, det stoppet meg ikke fra å legge inn litt aksjer hos denne kjekkasen. Jeg flørtet og holdt på og jeg klarte nesten ikke å forlate denne pc skjermen, det var for så vidt en fordel med de knærne jeg sliter med at jeg slapp å gå så mye opp og ned de trappene. Det var kun noen sporadiske toalettbesøk som fikk meg bort fra skjermen og til slutt ble vi faktisk enige om å møtes, jeg skal si deg jeg skjelv i strømpebuksene da han takket ja til avtalen om å møtes. Så skjedde det som ingen hadde forventet seg, ikke i min villeste fantasi kunne jeg skjønne at dette skjedde.

Nå er jeg så sliten i de fingrene at jeg ser meg nødt til å fortelle dere resten i morgen, litt på grunn av at stepappahjerte har lært meg å skape litt spenning men aller mest fordi det nå er begravelsen til Storm inne på hotellet i reprise på Tv 2 sumo. Så sjalabais folkens du får resten av min kjærlighets historie på bloggen her i morgen tidlig 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s