Morgenstund me`a Rigmor – Nøtt eller sannhet!

rigmor.jpg

Ja, hei alle sammen. Dette er`a Rigmor her igjen og jeg må begynne å takke dere alle for oppmerksomheten ved mitt første innlegg, med så mye likes, kommentarer og tilbakemeldinger er jeg helt overveltet å gleder meg veldig til fortsettelsen. Sett i ettertid føler jeg kanskje at jeg var litt rask med denne nøtt eller sannhet ideen min, for makan til forespørsler og spørsmål har jeg aldri vært borti. Jeg trodde bare stepappahjerte flottet seg når han fortalte meg om alle leserne men jeg skjønner jo nå hvor mange som faktisk følger han på denne bloggen. Nok om det her har vi noen utvalgte nøtt eller sannhet oppgaver.

Sannhet – Matlaging

Jeg har hørt at du er veldig dyktig på kjøkkenet og jeg lurer veldig på hva som er din favoritt rett og lage? Hilsen fra din kjære søster.

Jeg får vel starte med å takke for at du tok deg tid til å stille meg dette spørsmålet, når det kommer til matlaging har jeg fått høre av flere at jeg er en ener på kjøkkenet. Når det kommer til hva jeg liker å lage  og hvis jeg skal imponere på kjøkkenet må jeg nok si Grandiosa, det er veldig godt å det lager seg nesten selv. Jeg bare slenger den i ovnen på 225 grader i 12 minutter akkurat som det står på pakka. Veldig enkelt og veldig godt.

Nøtt – Rompeutfordring

Jeg har fulgt denne bloggen i en god stund, en av de tingene jeg liker best er når stepappahjerte byr på litt kropp. Derfor vil jeg spørre deg nå om du tørr å ta utfordringen med et lite rompebildet du også? Hilsen Roar

Å, du din lille luring. Bare fordi jeg har hatt litt lengre rute i postverket i det siste og dette har medført litt mindre kvalitetstid inne på soveværelse så hadde jeg ikke håpet denne kom fra deg. Nå er det dog sånn at jeg har satt meg selv i denne situasjonen og det er klart at du skal få bildet ditt bamsemumsen min, selv om jeg ikke tar den like langt som han der svigersønnen min så er dette allikevel langt utenfor min komfortsone. Så til deg og alle følgere på bloggen, her har dere bildet:

rig

Sannhet – Sannheten må frem

Hei Rigmor, veldig morsom spalte du har fått deg her på bloggen. Jeg ønsker en gang for alle å vite om du faktisk er forelsket i stepappahjerte eller ikke? Hilsen nysgjerrig leser

Hei og takk for hyggelig kompliment nysgjerrige leser, jeg fryktet i hele går at dette spørsmålet skulle komme og jammen meg fikk jeg helt rett. Det har seg nok sånn at jeg hele tiden har vært litt små betatt av denne kjekkasen, jeg kan ikke noe for det altså men med de muskuløse armene og de låra så er jeg nok litt mer betatt enn hva som er normalt. Helt sikker er jeg ikke men noen følelser er det allikevel.

Det var dessverre alle oppgavene jeg rakk og besvare denne morgenen, nå venter hele Mokollen området på at jeg skal levere post og andre tjenester. Jeg kommer allikevel tilbake i morgen med nytt innlegg og nytt tema, det eneste jeg kan si er at du kan glede deg veldig til å lese det jeg har å komme med. En skikkelig kjærlighetshistorie venter der altså 🙂

under.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s