De hater meg men jeg elsker det..

barn

Da jeg søndag kveld satt og gjorde klart mitt innlegg for søndag kveld var det ikke i min villeste fantasi hvilke ringvirkninger dette skulle få, aldri før har jeg mottatt så mye hatmeldinger, utskjellinger og hets. Fra morgen til kveld haglet det med stygge kommentarer, brutale personangrep og frustrerte mennesker som ville vise meg sitt hat. Jeg som til vanlig er veldig opptatt av å svare alle mine lesere så meg til slutt nødt til å bare legge vekk telefonen, meldingene ble så stygge og brutale at jeg ikke lenger orket å forholde meg til dem. For uansett hvor vondt det gjorde der og da må jeg si i ettertid at jeg elsket det.

For med meldinger om at jeg er skyld i at barn kutter seg og tar sitt eget liv må jeg innrømme at jeg slet med å sitte her å bare ta imot, jeg kjente det kokte inni meg og jeg brukte lang tid på hver eneste tilbakemelding slik at jeg selv ikke skulle ende opp i en situasjon der jeg beskyldte uskyldige mennesker for det ene og det andre. Jeg kan tåle at folk kaller meg idiot, at folk ber meg skjerpe meg og at folk ber meg om å dra til helvete, det at folk beskylder meg for selvmord og selvskading derimot det klarer jeg ikke å tolerere. Jeg var på nippet til å bare slette hele innlegget mitt men så slo det meg, er det ikke akkurat denne reaksjonen jeg til en viss grad ønsket?

kvalm og sint.jpg

For innlegget jeg skrev som du kan lese i sin helhet her De med angst og depresjoner er blitt den moderne narmomanen var laget på en måte som skulle få folk til å reagere å åpne øynene, det var provoserende, satt på spissen og lagt frem på en måte som skulle få folk til å åpne øynene for et viktig tema. Innlegget startet veldig krast og det gjenspeilet alle fordommene som personer med angst og depresjoner møter i det vanlige, det eneste som var haken ved innlegget var at folk trodde det var mine meninger som stod på trykk i dette innlegget. Da jeg forstod dette endret min tankegang seg relativt fort, jeg ble glad, jeg ble overrasket og jeg må innrømme at jeg elsket måten folk stod opp for hverandre på.

Denne gang var det jeg som ble syndebukken men neste gang er det kanskje en idiot som dømmer folk ut ifra ansiktsfarge, en som dømmer folk ut ifra legning eller en person som dømmer psykisk syke som blir syndebukken. Kanskje er ikke samfunnet så kynisk som jeg trodde før jeg la ut dette innlegget, kanskje er vi et samfunn som passer på hverandre i alle fall var det slik jeg oppfattet det der jeg satt og ble pepret med hatmeldinger. Det at folk stod opp for hverandre, det at folk turte å ta ordet og fortelle meg hvor feil jeg tok og at folk tok de utsatte i samfunnet i forsvar gjorde meg veldig, veldig glad.

Her er noen av reaksjonene fra i går:

JÆVLA IDIOT

selvmord.jpg

lykkepiller

SERIØST.jpg

 

Tusen takk til alle som tok seg tid til å lese hele innlegget og som ga meg veldig mye positive tilbakemeldinger på emn ellers litt tøffere mandag enn vanlig 🙂

under

4 thoughts on “De hater meg men jeg elsker det..

  1. Ja, jeg leste hele og fikk derfor med meg innholdet. Men det er så mange i dag som kun leser overskrifter. Vi ser det jo i avisene hver dag. Og overskriften sier oftest noe helt annet enn innholdet. Høyreekstremistene utnytter dette for å få folk opprørt. Jeg ser det selv når jeg blogger. Jeg får kommentarer som ikke passer til innlegget fordi kun overskriften er lest. Og mange er så sinte og så uforskammet, det er trist.

    Like

  2. Du gjør en kjempe fin og god innsats 😊 så stå på videre 😊 mennesker er alltid gode på å dømme etter utseende og første inntrykk. Det gjelder bilder og overskrifter i media også 😊

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s