Morgenstund med Rigmor! – På baylies kjøret i Oslo

alle.jpg

Ja, hei alle mine blogg venner. Det er bare ho Rigmor som stikker innom her på morgenkvisten, du lurer kanskje fælt på hva jeg gjør her en mandags morgen og det skal jeg fortelle deg nå. Jeg har akkurat gått igjennom en massiv sorg etter at de stengte FM nettet her i forrige uke, min faste morgen rutine med kaffe, toalettbesøk og P! er dermed utgått. Dermed har Stepappahjerte gitt meg muligheten til å ha mitt eget morgenshow her på bloggen, det er en veldig fin måte å slukke sorgene på og jeg gleder meg veldig til å dele morgenene med dere.

Jeg vil starte med å fortelle dere hva jeg har gjort denne helgen, jeg har nemlig vært på besøk hos min fantastiske, vidunderlige og elskverdige sønn i Oslo. Han er gutten som lyser opp mitt liv, gutten som får meg til å e og ikke minst gutten som sender moren sin på en skikkelig snurr en lørdagskveld. For med en baylies i den ene hånden og en strawbærry Dækkary i den andre gitt det over alle støvleskaft, når i tillegg Christer Sjøgren kom på over pop anlegget ja da skjønte jeg fort hvor dette bar. Jeg er nemlig en stor fan av Vikingarna og Christer Sjøgren, ja den mannen der er faktisk til å spise opp for han er så skjønn.

drikke

Så kvelden var veldig koselig den helt frem til det bikket over for a` mor, det har seg nemlig sånn at jeg blir så utrolig pratesjuk og ærlig i fylla. Dette resulterte i at jeg i fullt alvor ringte min svigersønn midt på natta, jeg tror klokken var passert 2330 hvert fall da jeg tok opp røret å fortalte han alt hva jeg egentlig mener om han. Spør du meg den dag i dag burde jeg nok aldri ha gjort det, han blir nemlig så høy i hatten den gutten der og spesielt da jeg var på ei litta snurr og kom til skade for å si at han var en kjekk mann. Du kan tro jeg angret da jeg våknet søndag morgen med en paraply fra drinken i håret og med hofteholderen på skeiva, nei fy av meg for en helg det ble til slutt.

Så du kan si jeg var på baylies kjøret i Oslo i helgen, jeg hadde det mest hyggelig med min sønn og hans kjæreste men noen fyllenerver dro jeg hjem med søndag formiddag fra tigerstaden. Jeg har så mye på hjerte om dagen og gleder meg til å levere dere innlegg hver eneste morgen, først av alt ønsker jeg at dere skal bli litt bedre kjent med meg og velger derfor å kjøre ei litta nøtt eller sannhet med dere i morgen. Så send meg spørsmål eller oppgaver jeg må utføre til stepappahjerte sine sosiale medier eller rett i kommentarfeltet her på bloggen eller på facebook.

Spør Rigmor om alt mellom himmel og jord, hvor langt er hun villig til å strekke seg på nøtt oppgavene? Det er det bare fantasien som setter stopper for. Send dine spørsmål eller oppgaver i kommentarfeltet under eller til meg i alle sosiale medier 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s