Kjære dagbok – Du er fantastisk

Kjære dagbok

Kjære dagbok

Kjære dagbok jeg må innrømme en ting, da jeg startet å skrive gjorde jeg det kun for meg, jeg syntes mor fikk for mye oppmerksomhet og ville rette fokuset på meg. I ettertid må jeg bare innse og innrømme mine feil, når jeg ville rette fokuset vekk fra deg og over på meg visste det bare at jeg ikke hadde peil. Når jeg ser hvor sliten du er, hvor lite mat du orker, da blir det helt feil av meg å skrive dagbok om hvor mye du snorker. Jeg kan prøve å nå opp til deg, jeg kan ikke si jeg overbeviser, hvorfor føler jeg meg bedre av å fortelle om hvor mye du fiser?

Sannheten er at du fortjener det beste, ja du fortjener all honnør, jeg var redd det ville bli mye krangling men du viser et fantastisk humør. Det var egoistisk av meg å skrive slike tekster, for det er du som vokser ut av klærne, jeg må slutte å synes synd på meg selv for jeg rekker deg ikke engang opp til knærne. Ditt ansikt gløder, du er vakrere enn et bilde av en solnedgang med båt, sannheten er at den gravide deg gjør meg enda mer kåt. Du er utrolig dyktig, du blir vakrere og vakrere som barnet gror, jeg gleder meg til å tilbringe tiden med barnet og verdens beste mor. Det er nok litt mot mitt image, men du fortjener å høre disse ord fra meg, du er verdens beste kjæreste og jeg elsker virkelig deg

Følg med i neste uke for neste avsnitt 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s