Rigmors bekjennelser – Hjelpesløs og små betatt..

rigg.jpg

Ja, hei igjen folkens, det er bare Rigmor her som stikker innom igjen. Kan alle se hva jeg skriver her nå? Du skjønner jeg har hatt noen fryktelige problemer med internettet her denne uken, jeg har bannet og svertet og irritert meg grønn over disse problemene men nå skal visst alt være i orden. Dersom du ikke ser hva jeg skriver så gi meg en beskjed, eller kanskje det er bedre om du gir meg en beskjed dersom du ser det. For ser du det ikke er det litt vanskelig å si ifra at du ikke har sett det kanskje. HAHAHA. Nei huff nå snakker jeg meg bort igjen, eller skriver da for å være eksakt, ja, ja her er poenget..

Som jeg skrev i avsnittet over har min tålmodighet blitt satt kraftig på prøve denne uken, det var da jeg satt meg ned på skrivemaskinen tidlig i uken for å se på sex-tapen av meg og stepappahjertet at alt sammen kræsjet her. Det var bare helt svart og ingen ting fungerte, det eneste som funket var den koppholderen som kom ut av maskinene min eller cd rommet da som de på kundesenteret kalte den der som kom ut. Jeg har jo alltid brukt dette som en koppholder jeg, men nå må jeg jo bare slutte med det siden den er til å putte cd`en inn i. Jeg syntes ikke det er lenge siden cd spilleren kom jeg men nå har de jaggu meg flyttet det over til pc`en også.

riggi

I hvert fall ringte jeg inn til kundesenteret for å få hjelp til dette skrivemaskin problemet, jeg fikk ikke opp skrive programmet som jeg bruker til bloggen og jeg fikk i det hele tatt ikke opp noen ting. Jeg skjønte fort at dette problemet ikke kunne løses via denne konsulenten da han spurte om jeg hadde pc eller eple produkter, hadde jeg vært ute etter frukt hadde jeg jo ringt til kolonialen så akkurat det syntes jeg var veldig rart. Jeg fortalte han likevel at jeg hadde en skrivemaskin foran meg eller en pc som han kalte det da, videre ba han meg åpne windows og jeg må si det at jeg ikke har noe imot våre nye landsmenn men når jeg ringer til kundesenteret kan de hvert fall snakke norsk til oss eldre damer.

Heldigvis tok jeg et sånt engelsk kurs her for en stund siden nede på frelsesarmeen, det var et veldig fint kurs og jeg trivdes veldig godt der altså. Ja, jeg skal ikke skrive meg bort igjen, poenget var at jeg husket godt at windows var vindu på engelsk så jeg tok likegodt å satte alle vinduene på vidt gap. Han spurte meg så om jeg kunne gå inn på office, nok en gang prøvde han nok å lure meg til å ikke forstå men jeg vet utmerket godt hva office er. Riktignok har jeg ikke noe kontor hjemme men jeg sitter jo alltid ved spisestuen og skriver så jeg sa det til han at jeg allerede satt på office. Måtte jo imponere litt med engelsken jeg også.

Ingen ting skjedde når jeg gjorde hans tips, da ba han meg om å lukke vinduet. Så nå var han plutselig tilbake på norsken, er det rart vi gamle damer blir litt småtussete og rare av slik hjelp? Det endte med at jeg ringte min svigersønn for å få hjelp til dette problemet, ikke at jeg er så avhengig av dette blogg greiene og skrivemaskinen men det var jo en ypperlig måte å få litt nærkontakt med stepappahjerte på. Jeg er ikke forelsket altså som jeg har sagt til dere tusen ganger, allikevel blir jeg i godt humør av denne slampen som stadig kommer med morsomheter jeg er nødt til å flire av.

riggisen

Han kom, å jeg skal si det han kom. Han kom inn døren her med trange bukser som satt klistret inntil kroppen, hans rumpe var som en fersk fersken jeg bare ville spise opp. Han beveget seg på en sexy og sensuell måte mot skrivemaskinen, jeg passet på å gi han et lite klask på stumpen i det han gikk forbi. Han hoppet i været og virket litt vettskremt der og da, hvert fall ble han nok litt overrasket. Jeg hadde jo sørget for å sende mannen i huset ut for å spille litt poker med gutta, så her hadde jeg stepappahjerte ei litta flaske baylies og en sex lyst jeg skjeldent har kjent etter de siste årene.

Til og med knærne og gikta føltes bra denne kvelden, dette var kvelden det endelig skulle skje, kvelden jeg endelig skulle få kjenne følelsen av å elske med en ung mann. Jeg tok en liten spansk en da han spurte meg hvor internett boksen var, knekten eller ruteren eller hva han kalte det. Jeg fortalte han at den stod oppe på mitt soveværelse jeg slik at jeg kunne følge han inn dit for å «fikse» problemet. Jeg ble gående bak han opp trappen med blikket godt festet i hans faste og fine rumpeballer, så skjedde altså det som ikke skulle skje jeg snublet i trappen og knakk opp et par av de ribbeina. Til og med fingrene hovnet opp så jeg måtte bare komme meg på legevakten å få fikset problemene.

Heldigvis var det stepappahjerte som fulgte meg både til legevakten og tilbake i sengen etter noen timer nede på legevakten. Hva som skjedde da han la meg i seng skal du få vite neste uke for nå kjenner jeg de fingrene hovner opp her igjen. Jeg får bare avslutte nå men jeg lover å gi dere hele historien neste uke her på bloggen.

Klemmer fra Rigmor.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s