Norges morsomste vits! – Svenske vitser

svensk

Neste kategori i jakten på Norges morsomste vits er svenske vitser, så hvem anser du som din favoritt? Send meg gjerne din favorittvits til morgendagens kategori: Alle barna.. Du kan sende på facebook, bloggen eller min snapchat som er stepappahjerte.

Svenske vitser::

  1. Har du hørt om svensken som syntes det var så kaldt at han stilte seg inntil et hjørne? Der var det jo 90 grader.
  2. Det var en gang en nordmann som flyttet til USA, der ble han venn med 2 svensker. De tre gikk ofte ut på stambaren og tok noen pils, en dag døde nordmannen. Etter begravelsen satt kun de to svenskene igjen i baren. «Han var bra han der nordmannen» sa han ene. «synes du det» svarte den andre. «Ja han hadde jo to rasshøl» svarte han andre. «Hvordan vet du det» spurte svensken. «Jo, for hver gang vi kom inn i baren sa bartenderen: Here comes the Norwegian with the two assholes»
  3. En stolt svenske utbryter: I går vant jeg 400 meter hekk! Hvor skal du plante den da spurte den andre.
  4. Hørt om svensken som skulle drepe kanarifuglen sin? Han kastet den utfor et stup.
  5. Svensken fant en videofilm i en skuff. Nysgjerrig på hva det er, setter han båndet i videoen og trykker på play. Han trekker pusten når han får se sin kone i seng med tre andra menn. Han setter seg ned sjokkert og tenker. Etter en stund puster han ut og sier til seg selv: “Vilken jävla tur att det bara var på film

Velg din favoritt og legg svaret i kommentarfeltet under 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s