Norges morsomste vits! – Barnas favoritter

fun.jpg

Vi er godt i gang med kåringen av årets vits her på bloggen, hittil har vi godt igjennom noen tørre vitser og noen groviser. Vi fortsetter kåringen og i dag tar vi for oss de beste barnevitsene, altså de vitsene som barn setter mest pris på i hverdagen. Hvem er din favoritt av disse vitsene? Har du noen du føler er enda bedre enn disse? Ja send meg din favorittvits eller kår den beste av disse i kommentarfeltet under.

Barnas favoritter:

  1. Det var en gang to tomater som gikk over en vei, så ble ingen av dem påkjørt. Da sa den ene tomaten til den andre «Hei, du ødela vitsen mann»
  2. Hva sa den ene tørrfisken til den andre? «Long time, no sea»
  3. Lille Per gikk inn i en lekebutikk, han fant en veldig kul bil som kostet 150 kr så han tok den med seg til kassen. Da sa damen i kassen at det blir 150 kroner det da. Da tok Ole frem lekepengene sine og ga dem til damen. Da sa hun at de dessverre ikke tok i mot lekepenger, Per kikket oppgitt på damen før han sa «Er ikke dette en lekebutikk da?»
  4. Det var en gang tre mus som kranglet om hvem som var den tøffeste, så den største startet med å si «Jeg er så tøff at jeg bruker musefellen som seng» Da svarte den mellomste musen «Det er da ingen ting, jeg drikker rottegiften som saft.» Da startet den minste musa å gå, hvor skal du da ropte de to andre. «Å jeg skal nå bare ut å klappe katten»
  5. Det var en gang to sandkorn som gikk igjennom en ørken, da sa den ene til den andre «Hei, Sand!»

Stem frem din favoritt i kommentarfeltet under 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s