Falske rykter, utpressing og sex tape på avveie!

sextape.jpg

Den siste tiden har vært fryktelig tung for min del, jeg har forsøkt så godt jeg kan å skjule dette for offentligheten men nå er det gått så langt at jeg er nødt til å komme med en uttalelse. Det er faktisk gått så langt som at dersom jeg ikke uttaler meg nå, så ville mitt største mareritt ha kommet ut til dere i offentligheten via andres hender. Det var for cirka en måneds tid siden at jeg ble kontaktet av utpresserne, de hevdet hardnakket at de satt på en sex- tape av meg og svigermor. Derfor velger jeg nå å fortelle dere alle om den forferdelige perioden, perioden der jeg ble truet og presset til å fortelle sannheten.

For det var etter mitt møte med svigermor på Pizzabakeren i Tønsberg at det hele startet, for de av dere som husker innlegget Da jeg stakk fra regningen med svigermor der fortalte jeg om at min svigermor etter alle kunstens regler forsøkte å kysse meg. Dette medførte at jeg som alle andre offentlige personer ble snikfilmet under denne seansen, dette i seg selv er for meg ikke noe problem da jeg har på det tørre at jeg ikke var skyldig i den hendelsen. Jeg er derimot en person med veldig dårlig samvittighet, så da historien stoppet for dere sist endte den ikke for meg og svigermor sin del. Jeg klarte ikke la henne sitte igjen der forlatt, dermed dro jeg tilbake til bryggen og det var da det hele startet.

utpresseren.jpg(Fikk tatt et snik bilde av utpresseren)

For etter å ha hentet svigermor dro vi videre hjem til henne, hennes mann var på denne tiden i Olden og ante fred og ingen fare. Dessverre må jeg få lov til å si i ettertid er det nok hjemme hos svigermor at noen har fått filmet oss i aksjon, jeg som hevder dette kun var trøst føler jeg blir presset på feil premisser men svigermor som er veldig stolt av hendelsen påstår at dette var full pakke. Hvem som snakker sant kan dere jo velge selv, men det som hvert fall er reelt her er at jeg ble oppsøkt av utpresserne som presset meg til å gjøre ting slik at videoen ikke skulle komme på avveie.

Det var i går ettermiddag at jeg ble plukket opp på vei hjem fra jobb, jeg ble dratt inn i en gullfarget bil som jeg bestemt mener er en peugeot. Jeg ble fraktet til hemmelig adresse, et sted jeg ikke kan si å kjent meg igjen på i ettertid heller. Jeg fikk kravene servert fra en muskuløs mann uten hår på hodet, kravene som i utgangspunktet var ganske rimelige fant jeg kjapt ut av hvordan jeg skulle løse. Mirakuløst nok var det eneste kravet fra utpresserne og få servert pizza fra akkurat den samme restauranten, nemlig pizzabakeren i Tønsberg. De skulle derimot ikke bli sett og krevde at jeg hentet maten hjem til dem.

hjelperen

Etter en kjapp telefon fikk jeg tak i Malene som er min flotte sponsor nede på Pizzabakeren i Tønsberg, hun smalt sammen pizzaer til 6 mann, brus til alle sammen og ikke minst rømmedressinger til den store gullmedaljen. Alt var klart på 20 minutter og jeg kunne bare kjøre av sted å hente varene, 30 minutter etterpå var kravet innfridd og jeg kunne med god samvittighet motta cd`en med den påståtte filmen på. Jeg har ikke rukket å se den ennå, allikevel lover jeg dere alle at dere skal få se den i sin helhet her på bloggen straks. I ren anna Rasmussen stil skal filmen sendes usensurert og med et godt budskap i bunnen.

Nok en gang ble Pizzabakeren i Tønsberg redningen for min del, de har ved flere anledninger vist seg å være den store redningen. Så trenger du rykende fersk pizza eller hjelp med dine personlige problemer. Kontakt pizzabakeren på Tønsberg brygge, de er ikke tankelesere, de er ikke psykologer men fy fader den pizzaen de serverer er redningen på alt her i verden. Til og med torpedoer smelter og får myke hjerter av den maten de serverer, ta turen du også å bli overrasket over hvor syk denne pizzaen er 🙂

pizza.jpg

under.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s