Voldtatt mens mamma lå og sov..

voldtekt.jpg

Jeg vokste opp med min mor på tidlig 90 tall, sammen hadde vi mange gode stunder men litt for ofte ble jeg overlatt til meg selv. Min mor hadde alkoholproblemer og jeg visste aldri hvilken tilstand hun var i, jeg visste heller aldri hvilken mann hun hadde hjemme. Gjennom hele livet har jeg hatt utallige stefedre, mange useriøse men til slutt fant hun det hun kalte drømme mannen. Mamma som stort sett alltid var full fikk sjeldent med seg hva som skjedde rundt henne og en dag skjedde det som aldri skulle skje, det som skulle forandre mitt liv og det som gjorde at hele min barndom ble et mareritt..

Jeg husker det som om det var i går, jeg var 6 år på denne tiden og mamma var inne i en periode der hun ikke skjønte noe av det som skjedde rundt henne. De siste ukene ble jeg ofte hentet av naboer som lot meg sove over der til dagen etter, kun for å skåne meg mot det synet jeg fikk av mamma hjemme. Hjemme måtte jeg smøre min egen mat, jeg måtte legge meg selv om kveldene og jeg måtte selv sørge for å komme meg til skolen. Stort sett var det ikke mat hjemme heller, kjøleskapet var nesten tomt og det eneste jeg kunne finne i kjøleskapet var noen halvlitere med øl. For meg var det redningen de dagene jeg ble hentet av naboene, da fikk jeg mat og jeg fikk den omsorgen et barn på 6 år fortjener å føle.

åpenhet.png

Jeg var vant til at menn kom og gikk hjemme hos mamma, for meg var det ikke noe nytt å treffe på en fremmed mann når jeg våknet om morgenen. Den siste tiden derimot har det vært den samme mannen som har bodd hjemme hos oss, han har tatt ansvar, han har kjøpt mat og han har sørget for at vi barna ikke så mamma på det verste. Jeg likte denne mannen veldig godt, han var snill og han gjorde alt for at jeg skulle ha det bra. Jeg hadde hele livet opplevd skuffelser, jeg klarte ikke å stole på noe av det folk sa og dette var også tilfelle med denne mannen. Han lovet med tusenfryd, han lovet med Disney land og han lovet meg alt et barn kan ønske seg, jeg klarte ikke stole på noe av det han sa og det skulle vise seg at jeg hadde helt rett denne gangen også..

For ettersom tiden gikk skulle det vise seg at denne mannen hadde sine hensikter, det skulle også vise seg at mamma ble mer og mer fraværende på denne tiden. Hun lå stort sett på sofaen og sov å mannen hennes var veldig opptatt av at hun ikke skulle vekkes. Hver gang jeg nærmet meg mamma kom han løpende, han var illsint og fortalte meg at jeg skulle la henne være i fred. Jeg turte ikke annet enn å høre på hva han sa, en vakker dag skjønte jeg hvorfor han var så opptatt av at hun skulle sove i fred. Den dagen han kom inn på rommet mitt etter at jeg hadde lagt meg glemmer jeg aldri, han var streng og bestemt der han la seg inntil meg i sengen. Ordene han visket meg i øret glemmer jeg aldri..

teddy.jpg

«Nå skal du holde helt kjeft, dette forteller du ikke til noen» hvisket han med den forferdelige øl ånden sin, der å da skjønte jeg ikke helt hva han mente men det skulle jeg fort få vite. Han tok tak i hoftene mine og presset kneet sitt inn i siden på meg, jeg husker det som om jeg ble lammet og jeg klarte ikke lenger å forsvare meg. Han rev av meg nattpysjen før han la seg oppå meg med hele kroppen, han presset seg inn i meg og jeg lå der helt maktesløs mot hans overgrep. Jeg husker ikke hvor lenge dette kan ha vart, men for meg føltes det som en evighet og det er en følelse jeg aldri kommer til å glemme.

Så fort han var ferdig med å forgripe seg på meg forlot han rommet, han gjentok ordene nok en gang før han lukket døren bak seg å jeg kunne høre skrittene hans gå ned trappen. Tårene trillet fra mitt kinn og jeg hadde lyst til å hyle ut min smerte, ordene han sa fikk meg allikevel til å tie. Dette skjedde bare en gang for jeg så aldri denne mannen igjen, han hadde forlatt mamma og han hadde forlatt meg. Lovnadene om Tusenfryd og Disneyland var som ventet bare løgn, det var allikevel det som såret meg mest. De andre tingene han gjorde med meg skjønte jeg for lite av på denne tiden, for meg visste jeg ikke om det var verken rett eller galt.

girl.png

I ettertid er jeg derimot helt sikker på at det som skjedde var galt, jeg har utviklet en frykt for sex og hver eneste natt har jeg mareritt og blikket hans og handlingene han gjorde. Jeg våkner hver natt svett i sengen med en følelse av å bli presset mot madrassen, jeg er livredd og det er ingen enkel sak å være min kjæreste i dag. Heldigvis har min kjæreste forståelse for hvordan jeg har det, det har allikevel tatt meg lang tid å bli trygg på egen kropp og seksualitet igjen. Jeg ble utnyttet på det groveste og i senere tid har jeg blitt fortalt at han skjenket min mor med vilje slik at hun skulle være nærmest bevistløs mens han forgrep seg på meg.

Det har tatt meg år og dager å være ærlig om dette, jeg har holdt dette for meg selv i lang tid. Nå er jeg derimot klar for å fortelle min historie, jeg håper den kan være med på å bidra til at andre i samme situasjon tørr å være åpen om sine utfordringer, for det er et helvete å gå med dette inni seg for en dag sprekker du og da er det ikke du som skal sitte igjen med skyldfølelsen som jeg tidvis har kjent på. Kunne jeg gjort noe annerledes, kunne jeg stoppet han fra å være med min mor og kunne jeg ha stoppet han i å utføre slike hendelsen mot flere dersom jeg var åpen om dette tidligere.

Tusen takk for at jeg fikk lov til å dele din historie, jeg mener det er min plikt som blogger å hjelpe til å dele slike historier. Personen som har fortalt meg dette ønsker å være anonym naturlignok i redsel for at overgriperen skal ta kontakt igjen, men historien den skal definitivt ut for å hjelpe andre der ute. Du er sterk og du er tøff som valgte å dele denne historien, så håper jeg at så mange som mulig av dere tar dere tid til å dele dette innlegget slik at åpenhet rundt dette vil være lettere for andre.

under

2 thoughts on “Voldtatt mens mamma lå og sov..

  1. En utrolig trist historie, men en veldig modig ting å fortelle til andre uansett om man er anonym eller ikke. Håper denne personen vet at det finne et bedre liv og at man selv må prøve å velge det for seg selv fordi enn fortjener det. Jeg kan ikke sette meg inn i hvordan dette er, men det er helt klart at man gir all sympati, empati og støtte til en slik person som har opplevd dette.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s