Kjære dagbok – Store ting skjer

Kjære dagbok

Kjære dagbok

Jeg må si mor og barn er like, for nå dannes sugerefleksen, jeg skal si mor leverer for hun suger så mye at hun helt glemmer sexen. Det er kanskje ikke så rart, for hvem vil ikke sutte på en slik stang, den er like lang som babyen som nå er 33 centimeter lang. Kanskje jeg tar litt i da, kanskje jeg juger, vil du vite hele sannheten får du nesten spørre hun som suger. Vi er kommet dit at barnet spiser hva du spiser, du burde passe på mat med sterk smak, det gjelder spesielt deg når jeg hører lydene som kommer ut der bak.

Nå spiser barnet det du spiser, du må passe på sterk mat og ikke prøve nye ting, for ved for sterk mat er det rompa de og ikke vagina som trenger noen sting. Jeg som far burde også passe på, for magen min blir også stor til slutt, i går kom sønnen i huset og spurte om jeg ventet jente eller gutt. Jeg skal ta hintet, jeg skal begynne å slanke, jeg venter bare til barnet kommer ut å kan holde min lanke. Jeg vil avslutte med å skryte litt av deg som mor, for den innsatsen du har lagt inn under flyttingen er ikke så lett med en mage som er så stor.

Følg med neste søndag for neste avsnitt i dagboken 🙂 

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s