Du graver din egen grav!

kent.jpg

Jeg skjønner meg virkelig ikke på folk med angst, det eneste de gjør er å ligge hjemme hele dagen og syntes synd på seg selv. De oppsøker grupper i sosiale medier der de forteller andre hvor fælt de har det, det er som et Norges mesterskap i klaging og det er om å gjøre og få mest mulig sympati. Dere er nødt til å ta tak i livet deres, måten dere lever på vil gjøre at dere gror fast i egen seng med liggesår og det som verre er. Livet er ikke en dans på roser, vi alle sliter med vårt men måten dere takler dette på er som å grave sin egen grav..

Tror du virkelig at noen som helst her i verden og disse gruppene bryr seg om hvordan du har det, personer med angst er kun egoistiske mennesker som kun tenker på seg selv.  Personer i slike grupper er ikke der inne for å lytte til dine problemer, de er kun ute etter at andre skal dem og deres problemer medfølelser. Angst er ikke en sykdom, angst er betegnelsen på en person som ikke har kontroll over egne tanker og eget hodet. Har dere et ønske om  å komme dere ut av den såkalte «sykdommen» deres må dere nok jobbe for det selv, ikke søke sympati hos folk som ikke klarer å styre sitt eget hodet engang.

ke.jpg

Jeg har møtt mange personer med slike holdninger, personer som ikke klarer å se behovet til en person med angst og personer som ikke klarer å forstå at angst faktisk er en sykdom. De klarer ikke å se behovet for en slik gruppe på facebook der man kan dele sine tanker og erfaringer, de ser kun folk som klager over hvor fælt de har det i livet sitt. Så da lurer jeg på er det noe bedre å dele med hele verden hvor flott man har det i livet, med fine bilder som maler et bildet av det perfekte liv og historier som er for gode til å være sanne? Nei da foretrekker jeg heller lukkede grupper der folk tegner et korrekt bilde av livet.

For det er ingen hemmelighet at åpenhet er veien til et bedre liv for personer med psykiske lidelser, åpenhet åpner så mange broer og åpenhet gir deg en bekymring mindre i hverdagen. Det er utrolig godt å kunne snakke om problemene, det er utrolig godt å kunne fortelle den nakne sanneten uten å legge skjul på noe og det er utrolig godt å møte forståelse og omsorg for dine problemer i hverdagen. Slike grupper på nett er laget akkurat for dette, her kan du snakke om dine problemer, du møter forståelse og du får den støtten man trenger for å kjenne at livet er verdt å leve.

kent ro.jpg

Det finnes ikke noe bedre enn å kunne helt ærlig og blottet for sensur fortelle folk akkurat hva man føler, man møter likesinnede som kan gi tips og råd mot hvordan de taklet de samme problemene. Slike grupper har vært med på å redde flere liv, slike grupper har dannet mange nye vennskap selv om de kanskje er kun over nett. For ensomhet er dessverre en gjenganger når det kommer til psykisk syke personer, dermed er disse gruppene så utrolig viktig for samfunnet og disse personene. Du skulle bare visst hvor mye en «like» eller et hjerte betyr i slike perioder.

Vi trenger ikke 1000 likes for å føle oss bra i hverdagen, det holder med kun det ene hjerte fra den ene personen som kjente seg igjen eller følte med deg og dine problemer. En «like» kan være redningen, en «like» kan være det som for deg opp av sengen og en «like» kan være med på å gjøre dagen verdt å leve.

Hvis alle rundt deg at du bryr deg om dem, den dagen du skulle trenge hjelp vil den psykisk syke alltid være der for deg ❤

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s