Rigmors bekjennelser – Tillitmannskonferansen!

riggi

Hei igjen folkens, da var jeg kommet meg på dette internettet igjen da klar for å fortelle litt om min uke. Jeg vil først begynne med å beklage forrige ukes flause bloggen, det var ett eller annet som skjedde slik at jeg kun hadde store bokstaver. Jeg har ikke så god kontroll på denne skrivemaskinen men jeg har fått med meg at jeg hadde kommet borti en knapp, jeg tror stepappahjerte sa jeg hadde hatt capsen bak frem eller noe sånt. Skjønn det den som kan men denne uken har jeg hvert fall vært på en slik tillitskonferanse i Jessheim stedet der det bygges alt annet en tillit spør du meg..

Endelig kan jeg svare på stepappahjerte beskyldninger om hvordan det er på tillitsmann konferanser, han hadde jo noen veldig krasse gloser rundt hva som skjer på slike konferanser på bloggen tidligere. Det hele startet tirsdag morgen da jeg startet opp cab`en ute i garasjen, det var litt kjølig men er det konferanse så er det konferanse. I et litta skjørt fra acne og en matchende topp fra cubus satt jeg varmeapparatet på full guffe, for med taket av på bilen hele veien inn til Jessheim var det helt avgjørende med litt varme på apparatet i bilen.

rugisnugg

Det var jo veldig varierende vær denne dagen så jeg var ikke helt tørr da jeg kom frem til hotellet, allikevel er det helt stilriktig i forhold til slike konferanser å komme som om man har vært med på en våt t-skjorte konferanse. Heldigvis er det ikke lenge man har klærne på under slike tilsetninger, så blusen og skjørtet forsvant raskere enn man skulle tro. Jeg hadde som vanlig det faste rommet oppe i fjerde etasje, som alltid deler jeg rom med denne Kjell. En veldig hyggelig kar for all del, men som stepappahjerte skildret tidligere er han litt vel klåfingret.

Det skulle jeg virkelig merke etter middagen den første kvelden, heldigvis for min del hadde jeg hatt ei litta runde på baylies kjøret så jeg var litt mer forberedt og klar enn jeg pleier. Kjell er en veldi hyggelig kar men jeg har lært meg det at om han får nok å drikke så sovner han kjapt, så jeg åpnet minibaren inne på hotellet og foret han på det kjøleskapet hadde å by på. Han drakk med begge hender uten å spytte i glasset og som om en skrevet bok sovnet han akkurat som forventet, dermed var det ut på byen å sjekke ut Jessheim sitt by liv.

drinks

Jeg hørte dunkingen fra byens utesteder mens jeg gikk bortover gatene, jeg kunne se mange mannebein som var klare for mer enn ei litta baylies i baren. Jeg dro miniskjørtet litt mer opp får å vise frem varene til gutta som stod å siklet, lange blikk ble sendt å jeg kjente for første gang på følelsen stepappahjerte forteller om da jeg ser på han. Vel fremme på utestedet fant jeg endelig igjen min bordkavaler Inger fra middagen, sammen tok vi noen lette danse steg på dansegulvet mens karene siklet. Jeg følte meg litt som Olivia Newton John der jeg beveget meg etter musikken, det var bare en ting som manglet nemlig min egen Stepappahjerte Travolta.

PLUTSELIG BLINKET LYSENE INNE PÅ UTESTEDET Å DET VAR PÅ TIDE Å KOMME SEG HJEM, HELE VEIEN TILBAKE TIL HOTELLET GIKK JEG Å SANG PÅ SANGEN SOM HADDE SATT SEG I HJERNEN MIN. PUTT EN HÅND OPPI VÆRET Å SKRIK JESSHEIM, TA NED RUTA PÅ BILEN Å SKRIK JESSHEIM.. Å FADER DU, NÅ ER DE STORE BOKSTAVENE PÅ PLASS IGJEN, NÅ SKJØNNER JEG RETT OG SLETT INGEN TING HER. JEG HAR IKKE NOEN CAPS PÅ NÅ ENGANG, JEG HAR JO NETTOPP SATT PERMANENTET SÅ DET KAN IKKE VÆRE CAPSEN AKKURAT NÅ..

JEG FÅR TA Å RINGE HAN SVIGERSØNNEN MIN Å SPØRRE HVA SOM ER GALT HER NÅ, SÅ FÅR VI SKRIVE MER NESTE UKE. ØNSKER DU Å SPØRRE MEG OM NOE SÅ KAN DU GJERNE LEGGE IGJEN EN KOMMENTAR I KOMMENTARFELTET, JEG SKAL FORSØKE Å SVARE DERE ALLE SÅ GODT JEG KAN.

KLEMMER FRA RIGMOR.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s