Stepappahjertes mysterier – Er det greit å dele bilder av barn på nett?

bilder

For meg som en ste pappa blogger er det nok en naturlig ting å legge ut bilder av barna både på bloggen og i sosiale medier, ikke alle tenker slik og denne debatten vil nok aldri få en fasit. Jeg synes likevel det er fint å kunne bringe denne debatten opp i lyset, for hvor farlig er det egentlig å dele bilder av barna på nett, hva kan skje med bildene og hva vil barna tenke i voksen alder? For ja, jeg deler disse bildene nå i dag men kanskje er det noe som kan få meg til å snu og slutte med dette.

I sykehus sengen ligger mor og en fryktelig sliten, hun har nettopp presset ut et barn som veier i overkant av 3 kilo, i stolen ved siden av ligger far minst like sliten som mor og tar seg en høneblund. Han våkner kjapt til da han hører knipselyder fra siden, i det han åpner øyene ser han mor ligge med barnet på brystet og ta såkalte selfies av seg og babyen. Hva er det du driver med spør faren og før han rekker og spørre ferdig forteller hun at hun må legge ut et bilde på facebook.

Da kommer han på at dette har de ikke snakket om, han vil ikke ha bilder av sine barn på nett da han er redd de blir misbrukt til ting de ikke skal brukes til. Han sier klart ifra hva han mener om dette men moren er fast bestemt på å dele dette bilde da alle venninnene hennes har gjort det. Vipps så er bilde ute på veggen hennes og far er nå veldig irritert på moren, de diskuterer langt og lenge men de blir ikke enige om hva som er rett.

Hva mener du om denne saken? Legg igjen en kommentar og en begrunnelse i kommentarfeltet! 🙂 

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s