Min diagnose..

image.jpg

Det siste halve året har jeg godt rundt med en følelse at noe har vært galt, jeg har følt meg både uvel og ukomfortabel i visse sammenhenger. Dette gjorde at jeg i forrige uke valgte å oppsøke en lege for å finne ut av hva som feiler meg og min kropp, etter massevis av tester og prøver kom svaret i posten i går ettermiddag. Svarene var klare og jeg er nødt til å jobbe hardt i tiden som kommer, jobbe hardt for overvinne denne sykdommen og jobbe hardt for å ikke bli gal. Jeg ser allikevel frem mot å bli helt frisk fra denne sykdommen og er innstilt på å kjempe veldig hardt de neste månedene..

Jeg lider nemlig av sykdommen «Misophonia», en sykdom som gjør at jeg reagerer voldsomt og irrasjonelt på lyder som andre ser på som helt normale. Et av mine største problemer i hverdagen er personers smatting, det medfører at jeg i dette huset daglig blir utsatt for lyder som jeg reagerer ekstremt sterkt på. Det går ikke en matbit inn i barnas munn uten at de smatter, det kan faktisk være så ille at de til tider ikke har munnen lukket en eneste gang under matinntaket. Dette betyr i mitt tilfelle at jeg må jobbe utrolig hardt for å overvinne sykdommen.

kk

Jeg har forsøkt å si ifra, jeg har forsøkt å få dem til å lukke munnen men det er rett og slett ikke mulig. Det kan gå så langt at jeg til slutt blir sint, en gang spurte jeg til og med om jeg kunne få spise et annet sted enn barna. Dette er ingen god situasjon for meg eller resten av familien, dessverre finnes det ingen god kur eller medisin mot dette. Men det finnes behandlinger som skal hjelpe meg å ikke reagere på disse lydene, metoder som skal gjøre at jeg klarer å stenge disse lydene ute. Jeg er positiv og føler meg sterk men dette vil ta tid og det er jeg innstilt på.

Hver dag har vært et mareritt for meg så langt men endelig har jeg fått en diagnose, best av alt er det at jeg ser det er flere som sliter med det samme som meg. For det finnes seriøst ikke noe mer irriterende enn folk som smatter, er det så jævlig vanskelig å bare lukke munnen? Her sitter det folk som meg som lider av en sykdom på grunn av alle dere som ikke klarer å lukke munnen, kan dere ikke prøve å vise litt hensyn å ta min diagnose på alvor.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s