Du vet du begynner å bli gammel når du..

tørre

Den siste tiden har jeg virkelig kjent på følelsen av at jeg begynner å bli gammel, med fullmåne på toppen av hodet og en dvask øl pub på magen er det kanskje ikke så rart følelsen sniker seg inn. Denne gangen er det allikevel noe helt annet som har fått meg inn på tanken, tanken om at jeg begynner å bli voksen og tanken om at jeg er blitt den jeg aldri skulle bli. Disse signalene kan ikke misforstås og nå ser jeg meg nødt til å gjøre grep, for du vet du begynner å bli gammel når du..

Har begynt å fortelle barna dine skikkelig tørre pappavitser.. Det er på en måte ingen en grense lenger for hvor tørt det går an å bli, vitser jeg tidligere har ristet på hodet av å høre er nå blitt min store lidenskap her i livet virker det som. De kommer helt ut av intet, det finnes ingen plan og det verste av alt er at det er kun jeg som ler av dem. Barna bare rister på hodet og snur seg vekk, akkurat slik jeg gjorde da jeg var ung kalv i Sandefjord by. Jeg tenkte allikevel å gi dere noen gode eksempler på mine fantastiske vitser, så pass på, dette kan bli tøft for hjertet..

telt.gif

Det hele startet da vi var på telt tur i sommer og bare her skjønner du hvor gammel jeg har blitt, by liv er byttet ut med telt tur med barna men for å gjøre en lang historie kort tar jeg dere med til da vi skulle sette opp teltet med en gang. For da vi endelig hadde funnet telt plassen oppe ved Farris i Larvik kom vi på noe vesentlig, vi hadde nemlig lagt igjen teltet hjemme og mens alle de andre uffet og klaget seg tok jeg å slo til med en klassiker. Jeg sa som følger « Ok, folkens dette er ikke verdens undergang, hvis vi nå alle teller rolig til ti nå så går dette fint. Datteren begynte 1, sønnen fortsatte 2, jeg fortsatte 3 og min kjære telte så 4, da ropte jeg ut til alles irritasjon, ser man det der har vi telt til 4.

Så her ser du litt hvor lista ligger om dagen, den er helt sykt lav og langt under det såkalte beltestedet. Apropos beltestedet, vi skal altså rett over å til magen. For i går satt vi ved middagsbordet og spiste pølser, jeg tror ikke man kunne funnet et verre tidspunkt å spørre på men spørsmålet kom allikevel. For mens jeg satt der med to wiener med ketchup og sennep tur retur i kjeften spurte datteren i huset meg om jeg hadde six pack, jeg svarte som sant var at ja det hadde jeg. Da kikket hun ned på magen min å sa at jeg jugde, da kom svaret som nok en gang bekrefter at jeg begynner å bli gammel «Jeg har en six pack liggende i kjøleskapet jeg.»

ggg.jpg

Jeg syntes det er like gøy å skrive dem som å si dem så jeg kliner til med en til jeg, for da vi var ute å sjekket ut det nye området vi har flyttet til her om dagen gikk vi over en bro. Barna med hver sin frukt i hånden og jeg og min kjære hånd i hånd, da de kikket over broen klarte minstemann og miste appelsinen sin i vannet og startet selvfølgelig å gråte. Jeg sa til han at det ikke var noe å gråte for og at det gikk helt fint, det var han ikke enig i for han syntes det var trist at appelsinen druknet. Da kom svaret, kanskje det beste hittil av mine tørre vitser. «Slapp av, den kan jo bare skrelle seg en båt»

Selv om jeg anser meg som meget morsom for tiden var det allikevel min kjære som tok kaka denne uken, jeg vurderte lenge før jeg bestemte meg for å få den på trykk men her er den altså. Jeg stod oppe på det nye badet vårt her om dagen, i pappesker med baderom ting fant jeg igjen badevekten som hadde støvet ned i det gamle huset. Jeg tenkte det var greit å få veid seg og gikk naken opp på vekten, den i seg selv var ikke så morsom for der lyste det opp tre siffer nemlig 100. Akkurat da kom min kjære inn på badet og jeg sa til henne fytti helvete her ser du 100 kilo dynamitt, da svarte hun «Men er ikke det farlig da når du har så kort lunte»

Med det lar vi tørre vitser å pappa humor ligge, jeg kommer nok med mange flere godbiter som jeg helt sikkert vil dele med dere senere. Så for å finne noe positivt ut av det negative da så har jeg mye mer glede av humoren min nå enn jeg hadde som ung, aldri før har jeg ledd så mye av egne vitser.

God torsdag 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s