Stepappahjertes mysterier – Når bør et barn slutte med smokken

smokk.jpg

Jeg kjenner jeg allerede har startet å grue meg til denne kampen, tenk å ta fra et barn det kjæreste det har. Det er ikke noe man har lyst til å gjøre men for meg er dette en nødvendighet, for en eller annen gang må dette komme uansett. Det er helt uaktuelt for meg å ha en skolestarter som bruker smokk, så hva er egentlig riktig alder å slutte med smokk? Når sluttet dine barn og hva tenker du om dette? Jeg vil gjerne høre din mening om dette temaet.

Det er god stemning i bilen på vei til Kristiansand, årets sommertur til dyreparken er en stor milepæl i lille Per sitt liv, han har nemlig avtalt med mamma og pappa at han skal gi suttene sine til kaptein Sabeltann på denne turen. Litt tårer og diskusjoner har det vært men de er alle innstilte på å gjennomføre dette, spenningen er stor da han tar de siste stegene bort til Sabeltann bare timer etter kjøreturen. Leveringen går fint helt frem til lille Per kommer på at han vil ha sutten sin.

Mamma er fast bestemt på at alle suttene nå er levert og lar han gråte seg igjennom sorgen, pappaen i huset derimot har lagt til side en smokk i jakkelommen sin i tilfelle dette skulle skje. Han er rask oppe med smokken og hele overleveringen er bortkastet, så nå trenger de deres hjelp til å finne ut av hva som er den beste utførelsen og alder å slutte med smokk på.

Skriv din mening og erfaring i kommentarfeltet, alle svar tas imot med stor takk 🙂

under

2 thoughts on “Stepappahjertes mysterier – Når bør et barn slutte med smokken

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s