Stepappahjertes mysterier – Skal man la barna klatre?

klatre.jpg

For meg som ikke har noen form for erfaring er det nok lett og synse og mene mye om masse, men er det en ting jeg er veldig bastant på er at jeg syntes barn burde få lov til å klatre i trær og lignende. Det at flere barnehager i dette landet kutter ned trær og alt barna kan «skade» seg på syntes jeg er trist, for ja man kan slå seg og man skade seg men et hvert barn må få lov til å utfolde seg og utforske nye ting. Det finnes alt for mange hysteriske barnehageansatte og foreldre der ute mener jeg, men hva mener du om denne problemstillingen?

På kjøkkenet står mor og far og diskuterer om de skal kutte ned eiken i hagen eller ikke, deres sønn på snart to år har startet og klatre og henge i trærne og dette mener mor i huset at er skummelt. Hun har ingen sans for leker som utsetter barna for farer, far i huset derimot mener at barna skal få utfolde seg og syntes bare det er tull å måtte kutte ned treet for å sikre barnet. Diskusjonen vil ingen ende ta og det er ikke snakk om at de kommer til enighet, så nå ber de dere lesere om hjelp. Er det greit å la barna klatre i trær eller burde barna holdes unna slike farer?

Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet, alle svar tas imot med stor takk!

Legg gjerne med en begrunnelse for hva du mener 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s