Flyttesjau og hengepupper!

kent.jpg

Det er ikke mange dagene siden mammatilmichelle.blogg.no la ut et meget inspirerende innlegg for min del, i innlegget hun har valgt å kalle Det er ikke en ting damer ikke kan ser vi en lettkledd kvinne som gjør sitt beste med oppussingen. I ettertid har flere bloggere slengt seg på og kastet seg på denne lettkledd trenden, så i redsel for å miste lesertall på bloggen har jeg selv gjort et tappert forsøk på å vise min sensuelle side ved dette flytte innlegget. Om dette er med på å øke lesertall eller om det virker mot sin hensikt å leserne flykter får tiden vise.

Det å flytte må være noe av det verste jeg vet om her i verden, med tunge løft, times vis med stabling og ikke minst dører som er akkurat for små er flytting en aktivitet jeg ikke kan fordra. Nå begynner vi heldigvis å komme på plass i nytt hus og selv om det har vært en skikkelig påkjenning ser jeg nå tilbake på flyttingen som en positiv opplevelse, så derfor ønsker jeg å rette en stor takk til Mammatilmichelle.blogg.no for inspirasjon til en enklere flytteprosess.

miche

For med træler på hendene og blå negler er det ikke vanskelig å se at denne handymannen har stått på de siste dagene, i en evig kamp mot trange dører, spisse bordkanter og unaturlig tunge kjøleskap ser jeg nå snart målstreken i horisonten. Selv om vi tar disse problemstillingene i betraktning er det ingenting som kan overskygge alle disse tingene vi mennesker har, hva skal vi med gamle skapdører som er lagret på loftet, hva skal vi med den første dorull nissen ungene laget i barnehagen og hva skal vi med julepynt fra forrige århundre.

Jeg må si jeg har klødd meg selv i hodet over hvor mye ting vi har drasset inn i det nye huset, det var like før min kjære til og med innredet et eget rom til hybelkaninene i huset. Her skal alle få plass si, for når man til og med tar med den siste lengden av en brukt dorull ja da snakker vi galskap. Heldigvis kom denne Anna Rasmussen til unnsetning da jeg var i ferd med å bli lagt inn på psykriatisk avdeling, for siden jeg leste dette innlegget og så bildene for første gang har alt gått på skinner med tanke på flyttingen. Deilig å føle seg fri innimellom si.

Takket være Anna Rasmussen kan jeg nå slenge beina på bordet, ta meg en iskald øl og se tilbake på en fantastisk prosess. Nå er vi nemlig på plass i ny bolig og vi føler oss amazing, det er ikke verst om man skal ta disse bildene til betraktning 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s