Stepappahjertes mysterier – Barn og godteri

aaa.jpg

Akkurat denne biten trodde jeg aldri skulle bli et dilemma, allikevel viser det seg at det kan det fort bli. Jeg har nemlig noen veldig bestemte meninger rundt dette med barn og godteri, jeg ønsker ikke at min datter skal introduseres for godteri før hun er 3 år. Grunnen til det er at jeg mener at barnet ikke trenger og introduseres for det før det selv skjønner hva det er, i løpet av et liv blir det nok sukker i kroppen uansett så hvorfor være så rask med å få i dem dette? Derfor vil jeg spørre dere der ute om jeg er helt på jordet eller om jeg er inne på noe?

Det er tirsdag kveld hjemme hos den lille familien, bestemor er nettopp kommet og med seg i vesken har hun godteri til den lille et åringen i huset. Man kan se det på øynene til faren i huset at dette ikke skal gis til hans datter, mor i huset derimot syntes bare det er søtt at barnet for kose seg litt med godteri. Til slutt sier han i fra til de andre, mitt barn skal ikke ha godteri så tidlig, da ler moren og sier at dette er mitt barn også så det kan ikke du bestemme alene.

Enige blir de ikke og det ender med at barnet får i seg godteri, faren klør seg i hodet mens moren og bestemoren bare smiler. Så hva mener du er riktig i denne situasjonen? Hvor tidlig skal man gi sitt barn godteri?

Legg svaret ditt i kommentarfeltet under, begrunn gjerne svaret også. Alle svar tas i mot med stor takk 🙂

under

2 thoughts on “Stepappahjertes mysterier – Barn og godteri

  1. Det viktige spørsmålet her er kanskje om man bør avklare felles grenser på forhånd og formidle til besteforeldre mm før situasjonen oppstår?
    Min datter og svigersønn har valgt den strategien knyttet til at de ikke ønsker bilder av barna publisert på facebook.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s