Generalprøven

koos.jpg

Det nærmer seg stadig fødsel i dette huset, for hver dag som går er jeg en dag nærmere å bli pappa for første gang. Det er en spennende følelse samtidig som jeg gruer meg litt, jeg må innrømme at jeg er litt usikker på meg selv og om jeg er god nok. Det medfører veldig mye ansvar og man kan ikke bare reise fra det slik man kan når man er på besøk hos barn, derfor passet det perfekt da min søster trengte barnevakt i helgen. Det ga meg en perfekt mulighet til å gjennomføre general prøven, men generalprøven gikk ikke helt som jeg hadde trodd.

For snillere jente og passe en min niese tror jeg du skal lete lenge etter, det var ikke noe sutring, ikke noe klaging og ikke noe mas etter verken mamma eller pappa. Vi hadde rett og slett en skikkelig koselig dag sammen, vi lekte på lekeplassen, vi besøkte familie og vi så på fantorangen i lang tid. Der jeg håpet på litt motstand, litt gråting og forferdelige bleieskift, møtte jeg isteden ei smørblid jente som ikke ga meg noe motstand, hun gråt ikke en gang i løpet av dagen og hun hadde helt normale bleieskift.

Så generalprøven bestod jeg med glans men også med en liten bismak i munnen, for det var som å 6`er på Norsk eksamen for å klare å skrive mitt eget navn, det var som å få 6`er på matteeksamen for å klare å plusse 1 med 1 og det var som å få 6`er i geografi for å klare å svare på hovedstaden i Oslo. Det ble rett og slett bare en kjempe koselig dag med min lille niese, så jeg håper at du lærer lille Ynwa Sofie noen tips til hvordan hun skal være mot pappa. Dette var bare behagelig og veldig hyggelig ❤

bygger.jpg

fantorangen.jpg

tv.jpg

smiiiiil

Glad i deg Stellamor ❤

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s