Kjære dagbok – Turen

Kjære dagbok

Kjære dagbok

At jeg tok med deg på tur, jeg føler meg som en nisse, for en tur til Stryn går ikke fort når du alltid må tisse. Du satt i forsetet, du smiler når du fiser, det var lett for deg å skylde på andre med en rute som gikk imellom sauer og griser. For det er mye kyr på vei opp til Stryn, så du var heldig med den, men etter et svangerskap på snart 6 måneder så kjenner jeg lukten igjen. Du tror kanskje jeg er dum, du tror kanskje jeg er stuck, men jeg er vokst opp i Svarstad å kjenner igjen lukten av kumøkk.

Vi hadde det trivelig, som en sommerkveld på Vøra, vi var så heldige med stedet vi bodde som hadde hester rett utenfor døra. Tross av luktene i bilen, som minnet meg om fjøs, var det så idyllisk på ferie at jeg kjente meg amorøs. Så selv om du nå er i uke 24, å du helst ville blunna, så klarte ikke denne hingsten å hode seg unna. Jeg var stolt som en hane, men det var bare nesten, for jeg klarte ikke å vise til et utstyr som hesten. Der kom jeg til kort, jeg følte meg nesten dau, for når det eneste du kan skryte av at du er større enn er en sau, ja da blir jeg flau.

Følg med i neste uke for neste kapittel 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s