Tidenes dårligste samvittighet

kent

Det var veldig mange som satt kaffen i halsen da jeg her om dagen publiserte et innlegg om mitt «frieri», det ble mange gratulasjoner og lykkeønskninger før folk oppfattet at det hele var kun en drøm. Jeg skal innrømme at det ble mye latter denne dagen, jeg skal innrømme at jeg syntes det var gøy at folk ikke skjønte helt sammenhengen og jeg skal innrømme at jeg koset meg litt ekstra denne kvelden. Så kom telefonen som gjorde at jeg siden har vært en angrende synder og telefonen som gjorde at jeg ble sittende med dårlig samvittighet resten av kvelden.

For det var en person som ikke hadde fått med seg hele innlegget denne dagen, en person det var ganske vesentlig at ikke misforstod dette nemlig faren til barna her i huset. Han tok nyheten med godt humør og tok seg til og med bryderiet og ringe oss å gratulere oss med de gode nyhetene, det han også hadde gjort var å ta seg bryderiet med å fortelle dette til barna her i huset. Da kan du selv tenke deg barnas reaksjon på dette, de hadde så godt som rukket å planlegge hele bryllupet før de fikk kontra beskjeden om at det hele var en misforståelse.

oo

Så da vi endelig kom oss hjem igjen var det et spesielt syn som møtte oss, for på bordet lå bevisene for hvor alvorlig datteren i huset hadde tatt dette. Hun hadde bestilt 10 etasjers kake fra svigermor, hun hadde fått farmor til å sy brudepike kjolen sin med paljetter og flotte blomster og hun hadde vært hos alle naboene for å samle ris som man kaster over brudeparet. Jeg fikk så utrolig dårlig samvittighet ovenfor barna på grunn av dette, det er nesten så ille at jeg føler jeg nå må gjennomføre drømmen.

Planen var lenge og faktisk gjennomføre drømmen men et par ord fra min svigerfar fikk meg til å endre mening. For når du får en melding der det står at jeg skal la drøm være drøm, ja da tørr jeg ikke annet enn å legge hele prosjektet på is 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s