Rigmors bekjennelser

rigmor.jpg

JA HALLO JA, DA VAR JEG TILBAKE ONLINE HER PÅ BLOGGEN. KAN ALLE SAMMEN SE HVA JEG SKRIVER HER NÅ? JEG MÅ FØRST OG FREMST BEKLAGE AT DET KUN KOMMER STORE BOKSTAVER HER MEN JEG HAR KLART Å KOMME BORTI NOE GREIER PÅ DENNE SKRIVEMASKINEN SOM JEG IKKE KLARER Å SKRU AV IGJEN. MEN DA ER JEG HVERTFALL SIKKER PÅ AT ALLE SAMMEN SER HVA JEG SKRIVER SI, HEHEHE. DA HAR JEG KOMMET DIT IGJEN AT JEG SKAL KOMME TIL POENGET HER, SÅ JEG FÅR STARTE DER JEG SLUTTET SIST MED Å FORTELLE DERE OM SÅRET I PANNA MI..

DER VAR JEG GOD TIL Å BYGGE OPP SPENNINGEN VEL KENT? DU SKAL IKKE KIMSE AV HO SVIGERMORA DI SERRU, HEHEHE. FØR JEG KOMMER TIL SÅRET I PANNA MÅ JEG KOMME MED EN LITEN SKJENNEPREKEN TIL HAN DERRE SVIGERSØNNEN MIN, FOR JEG MÅ INNRØMME AT JEG SATT KAMFERDROPSET PÅ VRANGA HER OM DAGEN DA DU SKREMTE OSS MED FRIERIET TIL MIN DATTER. JEG MÅ INNRØMME AT JEG BEIT FEM PÅ OG FRYKTET LENGE AT DETTE VAR SLUTTEN PÅ VÅR LILLE FLØRT. HELDIGVIS VAR DET BARE TULL OG TØYS OG JEG FIKK RASKT PULSEN NED I NORMAL TAKT IGJEN.

baylies

SÅ VAR DET DETTE SÅRET DA, JEG VET MANGE AV DERE HAR VÆRT NYSGJERRIGE PÅ DETTE SÅ HER KOMMER SANNHETEN. DET ER LITT FLAUT Å MÅTTE FORTELLE DERE OM DETTE MEN DEN BYRDEN FÅR JEG NESTEN BARE BÆRE. FOR DET SKJEDDE HER FOR NOEN UKER SIDEN DA JEG SKULLE PÅ SPILLKVELD HOS MIN SØSTER PÅ ANDRE SIDEN AV BYEN, HUN BOR I ET HUS HØYT OPPE PÅ TOPPEN AV FJELLET OG FOR EN SOM MEG MED SOM SLITER MED GIKTA I DÅRLIG VÆR OG I TILLEGG ER LIVREDD FOR LÅRHALSEN VAR DETTE EN TUR JEG I UTGANGSPUNKTET FRYKTET.

SELVE TUREN OPP GIKK VELDIG FINT, AT JEG I TILLEGG FIKK ROET NERVENE LITT MED EI LITTA BAYLIES PÅ TOPPEN GJORDE AT KVELDEN STARTET BRÅTT. JEG FIKK KJAPT PROMILLE OG JEG MÅ INNRØMME AT HAN STEPAPPAHJERTE BLIR KJEKKERE OG KJEKKERE JO MER JEG DRIKKER. HELDIGVIS FOR MEG ER HAN EN MANN, DETTE MEDFØRER AT HAN KAN TISSE UTE OG DET VAR NETTOPP DET HAN GJORDE DENNE DAGEN. SÅNN HALVEIS PÅ BAYLIES KJØRET FANT JEG UT AT JEG VILLE SNIKE MEG UT PÅ KANTEN AV FJELLET FOR Å SE DET NYDELIGE SKUET, SETT I ETTERTID ER DETTE NOE JEG IKKE BURDE GJORT.

rigmor2.jpg

FOR DA JEG HADDE KOMMET MEG DIT VI I GAMLEDAGER KALTE GRATISHAUGEN SKJEDDE DET SOM IKKE SKULLE SKJE, JEG STOD GODT PLASSERT UNDER HAN PÅ FJELLET OG HADDE ORKESTERPLASS OPP TIL SNURREBASSEN. JEG BLE NOK LITT IVRIG DENNE KVELDEN SAMTIDIG SOM BAYLIES KJØRET GJORDE STEINENE BLE ENNÅ MER GLATTE. TIL SLUTT SKLED JEG PÅ STEINEN OG JEG ROPTE UT I REDSEL, DET MERKET MIN SVIGERSØNN SOM SKVATT TIL Å SNUDDE SEG RUNDT. DETTE MEDFØRTE AT HAN FIKK SØLET NOEN AV SINE EDLERE DRÅPER OVER KANTEN OG BORT PÅ MEG.

DA MÅTTE JEG BARE HOPPE I DET Å KOMME MEG VEKK, DETTE MEDFØRTE AT JEG FALT PÅ STEINENE OG FIKK ET LITE SÅR I PANNEN. SÅ DA BLE DET FULL FART MED DROSJEBIL NED TIL LEGEVAKTEN FOR Å FÅ SYDD SAMMEN PANNEN MIN, LEGEN VALGTE SAMTIDIG Å FRYSE NED SÅRET SLIK AT DET IKKE SKULLE REVNE UNDER KVELDENS ABLEGØYER.

NÅ FÅR JEG SPARE RESTEN AV HISTORIEN TIL NESTE UKE FOR JEG BLIR BÅDE SVIMMEL OG UVEL AV ALLE DISSE BOKSTAVENE FORAN MEG. SAMTIDIG KJENNER JEG SENEBETENNELSEN MELDE SEG IGJEN SÅ VI MÅ BARE SNAKKES NESTE UKE.

KLEMMER FRA RIGMOR!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s