Vi har funnet drømmehuset!

stue1

Den siste tiden har vært både frustrerende og energitappende, tanken på at vi måtte flytte ut fra barnet huset elsker har tæret på kroppene i denne lille familien. Hele prosessen rundt salget av bolig har vært tung og det har vært vondt å ikke vite hvor vi skulle ende opp, uvitenheten har nok tappet oss for mer energi enn vi skulle ha ønsket. Det at vi i tillegg venter vårt første barn sammen i desember har nok stresset oss enda mer enn vi hadde trodd, derfor var det en lettelse da vi i forrige uke fant drømmehuset.

Mandag i forrige uke skulle derimot snu om på alt av bekymringer og vonde tanker, selv om vi fikk solgt huset mandag morgen var fortsatt tankene ikke helt renset da vi fremdeles ikke hadde fått oss et sted å bo. Mandag kveld kom allikevel beskjeden vi kun hadde drømt om, vi hadde fått drømmehuset vi hadde kikket på lørdagen før. Gleden var stor hos oss voksne i huset, alt hadde virkelig snudd og gått vår vei denne dagen. Det var kun en ulempe ved dette valget, en ulempe vi nå har snudd til en fordel.

For det nye huset vårt ligger nemlig i Larvik, det medfører bytte av skole for barna her i huset. Siden vi fikk beskjeden om at vi fikk huset vi ønsket oss, har vi tatt med barna til den nye skolen, vi har tatt dem med på oppdagelsesferd i det nye nabolaget og vi har forhørt oss med dem om hva de tenker om dette. Sammen er vi helt sikre på at denne nye starten vil være en positiv greie for hele familien, barna er allerede involvert i fritidsaktiviteter i Larvik så alt ligger til rette for en perfekt endring i vårt liv.

kjøkken

grå

Vi gleder oss veldig mye til å komme på plass i ny bolig, i vår fantastiske enebolig helt nede ved strandkanten i Larvik. Så nå smiler livet endelig til denne lille blogger familien 🙂

under

One thought on “Vi har funnet drømmehuset!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s