En kvinnes plass er på kjøkkenet

mann

Jeg syntes det kan være litt vanskelig å finne min rolle i dette huset og dette forholdet, spesielt med tanke på at vi nå i tillegg skal få et felles barn er jeg veldig spent på hvilken rolle jeg får i denne familien. Jeg ønsker så utrolig sterkt å bidra så godt jeg kan både på kjøkkenet, med klesvasken og med vaskingen generelt men jeg strekker bare ikke til. For etter en lang dag med kjas og mas på jobb er det deilig å endelig komme hjem, det eneste jeg ber om er ei litta halvtime på sofaen før jeg begynner. Hver gang jeg våkner opp fra dvale slår det meg, en kvinnes plass er nødt til å være på kjøkkenet!

For på disse 30 minuttene har min kjære tømt oppvaskmaskinen, satt inn i oppvaskmaskinen, hun har brettet klær, hun har hengt opp klær, hun har startet på middagen og hun har servert middagen. Hvordan er det mulig å få til så mye på kun 30 minutter? Svaret har jeg ennå ikke funnet ut av men at hun klarer det er jeg ikke i tvil om. Dette har fått meg til å tenke for slik det er nå fremstilles jeg som en lat mann som bare ligger på sofaen og spiller playstation. Jeg trenger en rolle, jeg må føle at jeg bidrar og jeg er nødt til å føle at det jeg gjør betyr noe for min kjære og resten av familien.

hjerte

Jeg tror jeg har funnet løsningen, en løsning som gjør at jeg kan ta meg 30 minutter på sofaen etter jobb, en løsning som gjør at jeg bidrar positivt i vår lille familie og en løsning som gjør at jeg selv føler jeg bidrar med noe positivt. Jeg erklærer meg selv herved til familiens kjærlighetsminister, for vår lille familie er som en liten regjering. Du har min kjære som er statsminister, vi har datteren i huset som er roteministeren og vi har sønnen i huset som er sutreministeren. Selv om vi er en familie gjør vi akkurat de samme oppgavene som den ekte regjeringen i Norge, nemlig sitte og spille pokemon go på nettrettet.

Men fra spøk til revolver, jeg føler ikke jeg rekker å hjelpe til på kjøkkenet, med vaskingen og husarbeidet generelt før hun allerede har gjort det. Når det kommer til kjærlighet derimot, ja da er jeg helt rå! Jeg kan sørge for at alle har det bra, at barna ikke krangler og at min kjæreste føler seg elsket, jeg kan bidra til et godt miljø i denne lille regjeringen vi har her hjemme. Jeg skal bidra til gode samtaler, mye omsorg og ikke minst skal min kjære få en privat spørretime i rådhuset, eller på soverommet som vi kaller det i vårt hus da!

Hige five for kjærlighetsministeren!

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s