Da jeg stakk fra regningen med svigermor

ruggi.jpg

Etter svigermors voldsomme utbrudd I lørdagens innlegg, så jeg med nødt til å sette meg ned med svigermor å få snakket ut om uenighetene. En rekke av hennes utspill fant jeg både støtende og direkte usanne, det kan da ikke være nødvendig å brette ut slike usannheter over hele internett. Jeg for min del kunne aldri ha funnet på noe slikt ovenfor henne, jeg mener hun har rett til et privatliv og ville ikke utsatt henne for noe lignende. Løsningen skulle likevel ikke være så langt unna, for hos Pizzabakeren i Tønsberg fant vi løsningen på alle våre uenigheter.

For blant smekk fulle lokaler og livlige mennesker nede på brygga i Tønsberg kom sannheten frem, svigermor åpnet seg fullstendig rundt sine følelser for meg. Hun fortalte meg villig om at hennes utbrudd i lørdagens innlegg skyldtes at jeg hadde truffet spikeren på hodet, hun hadde følelser for meg og hun syntes det var vanskelig å skjule. Derfor hadde hun valgt å lire av seg disse strofene som et forsvar mot sine egne løgner, jeg tok imot både unnskyldningen og mer til og hun lovet å komme med den ekte historien i lørdagens blogginnlegg.

pizza

Stemningen var stigende og det samme var svigermors følelser for meg, til slutt hadde det gått så alt for langt. For mens hun tok selfier med meg for å vise alle de andre gjestene at hun var på date med stepappahjerte, gikk hun til slutt til det steget som jeg følte var et steg for langt. Hun forsøkte å strekke halsen og gi meg et kyss blant alle de andre gjestene, da måtte jeg si stopp og i redsel for all verdens presse som fulgte vår date besluttet jeg å løpe ut av restauranten. Svigermor som følte seg både rød og flau der hun satt tok vesken rundt armen og løp etter meg ut i Tønsbergs gater.

Så intens ble altså stemningen at vi helt glemte å betale for oss før vi gikk, heldigvis for oss hadde vi fått sponset hele måltidet av Pizzabakeren i Tønsberg. Med fantastiske pizzaer og en service jeg knapt har sett maken til fikk vi vår livs opplevelse, ikke bare på grunn av det kleine øyeblikket med kysset men mest på grunn av de nydelige pizzaene som smeltet på tungen og ga meg en skikkelig mat orgasme. Tuen takk til Pizzabakeren i Tønsberg for denne uforglemmelige kvelden med svigermor.

ste.jpg

Hos Pizzabakeren i Tønsberg får du nå stor pizza + 1,5 l med brus for kun 159 kroner, så om du vil få en uforglemmelig opplevelse i form av mat er det bare til å ta turen. Da svigermor ikke fikk lov å sitte på hjem er det nok muligheter får å få et lite kyss også av denne elskovssyke svigermor rundt VIP bordet hos Pizzabakeren 🙂

under

One thought on “Da jeg stakk fra regningen med svigermor

  1. Pingback: Falske rykter, utpressing og sex tape på avveie! | Stepappahjerte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s