Kjære dagbok – Du tenner meg som en lighter

Kjære dagbok

Kjære dagbok

Du har morgenkvalme, humørsvingninger og du er litt av en fighter, nå som du er gravid er du så sexy at du tenner meg som en lighter. Gravide kvinner er fascinerende og hotte, uansett hvor sure dere er og uansett hvor mye magen vokser er dere utrolig flotte. Dere har en glød i ansiktet, med en mage som en potet, det so  tenner meg er at dere bekrefter deres fruktbarhet. Ta alt for god fisk, vil jeg si er litt galt, for selv om vi tenner på deg som gravid må du tenke på at vi gutter tenner jo på alt.

Flere ting kan også tale i mot, det blir litt som en flukt, for det er ingen hemmelighet at en gravid kvinne er en forbudt frukt. Du burde ikke prøve deg, det er ikke nødvendig å sette los, for denne kvinnen har allerede bydd på sin ferske aprikos. De er fine og flotte, de har store og flotte romper, det skjuler likevel ikke det faktum at gravide kvinner de promper. Det er ikke litt heller, det er mer en du aner, så mitt siste varsel er å passe på hvor dere putter deres bananer.

Vi er tilbake med et nytt kapittel i neste uke 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s