Det er bare idioter som gidder å jobbe her i landet!

hoved.jpg

Jeg skjønner meg ikke på de som gidder å jobbe dag ut og dag inn her i landet, hva er liksom vitsen med det? Jeg tjener minst like mye som dere mens jeg ligger på sofaen og tar livet med ro, jeg mener rett og slett at de som jobber her i landet er idioter som ikke har skjønt hvordan de får det best mulig. Ja dere har et miljø dere omgås i, ja dere har en arbeidsgiver som gir dere mange goder men helt seriøst jeg skjønner ikke at dere gidder å leve et sånt liv. Her kan dere få støtte i huet og ræva hos NAV, allikevel velger dere å jobbe?

Det er bare å skaffe seg en diagnose, ta for eksempel angst da som et eksempel. Det er ingen lege der ute som klarer å gjennomskue deg med tanke på angst, det finnes ingen måter eller tester som kan avsløre deg. Hvor deilig er det ikke å leve som angst pasient da, bare ligge på sofaen og chille hele dagen uten en eneste bekymring. Det er alt for mange idioter der ute som ikke skjønner hvordan man kan utnytte det samfunnet vi lever i her i Norge, det er goder på goder uansett hvilket parti om styrer landet. Seriøst gå til legen nå og skaff deg en diagnose, før du blir spist opp av din lave intelligens.

2.jpg

Hvor vanskelig kan det være, det å leve et liv med angst å depresjoner. Det er som å leve et liv i luksus, et behagelig liv samtidig som NAV fyller opp kontoen din med diverse trygder og støtter fra samfunnets skattepenger. Tenk så deilig da å kunne sove så lenge man vil hver eneste dag, kunne dra på shopping med venner når det passer deg og ikke minst kunne leve et greit liv økonomisk ved å kun gå hjemme. Det å leve med angst og depresjoner har vært min store drøm her i livet, hver eneste dag håpet jeg at legen ringte meg med diagnosen slik at jeg kunne ta livet helt med ro fremover.

Tenk å kunne sitte oppe hele natten og se på seirer på Netflix, ingen bekymringer rundt vekkerklokker og arbeidstider. Tenk å kunne stå opp hver morgen og ta seg god tid ved frokostbordet, bare ta imot dagen som det faller seg og finne ut av dagens mysterier når det passer deg. Tenk å kunne reise på sydenferier hele året, uten å måtte tenke på å få fri fra arbeidsgiveren. De fire ukene resten av landet ser frem til hele året er min hverdag, kun fri, kun nyte dagene og ingen bekymringer. Gud som jeg elsker livet med angst, jeg skjønner godt at folk der ute misunner meg denne hverdagen.

3.jpg

Det er akkurat slik personer uten angst tenker om de psykisk syke her i landet, det å ha en usynlig sykdom er liksom en måte å kunne snylte til seg goder på. Sannheten derimot er en helt annen, for personer med psykiske lidelser har kun en drøm her i livet og det er å komme seg ut av dette helvete. Det du ser på som en lat person som ser serier om natten, er i virkeligheten en person som ikke tørr og legge seg til å sove i frykt for nye anfall om natten. Det finnes ikke personer der ute som ønsker å være våkne om natten, det er personer som frykter det å aldri våkne opp igjen som er disse serie titterne.

De man ser gående på kjøpesenter med joggebukser på dagtid er ikke nødvendigvis late mennesker som snylter samfunnet, dette kan være personer som har fått i oppgave å utfordre sine største frykter som for eksempel og oppsøke steder med mye mennesker og inntrykk. Det er så farlig og dømme mennesker ut i fra livsstil, for du vet aldri historien bak dette menneskets adferd. Kanskje er det en ufør person som ikke kan jobbe på grunn av et eller annet, kanskje er det en psykisk syk person som sliter med et eller annet for du kan aldri vite hvem du dømmer før du er blitt kjent med personen.

Det er trist og se hvordan samfunnet er blitt, de svakeste i samfunnet blir dynket ned med bekymringer som igjen gir denne personen flere utfordringer. Hva med å hjelpe hverandre fremfor å kritisere hverandre og trykke hverandre ned, hva med å gi en hjelpende hånd til en som trenger det fremfor å gi personen som ligger nede et ekstra slag i trynet. Hva om det var en av dine nærmeste som havnet i en slik situasjon, hadde du da vært like hard mot disse? Jeg tviler på det og det gjør meg både trist og oppgitt at det må kjentfolk til før et samfunn kan ta vare på hverandre.

Hva er din mening rundt psykisk syke mennesker?

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s