Et one night stand med store konsekvenser

ons.jpg

Jeg er sikker på at mange av dere har vært med på et one night stand, i verste fall er jeg sikker på at de fleste av dere har hørt om det. For med mengder av alkohol i kroppen er det lett å bli revet med, det er lett å gjøre ting man ikke ville gjort i edru tilstand. Et one night stand kan være ganske uskyldig, men det kan også by på uante konsekvenser i ettertid. I dagens historie skal vi lese om et one night stand som gikk skikkelig galt, et one night stand som i flere år har skapt både sorger og savn.

Inne på lille rommet i 2 etasje sitter den unge jenta og leker med dukkene sine, hun fikser håret til dukkene, hun gir dukken mat via tåteflasken og hun gir dukkene den nødvendige trøsten når de starter å gråte. Hun kikker så opp på moren som står inne på badet og rydder, så stiller hun spørsmålet moren hater å måtte svare for. «Hvor er egentlig pappaen min? Alle de andre barna i klassen har en pappa unntatt meg», moren blir usikker og forteller barnet at hun ikke har noen pappa. Du kan se det på moren at hun syntes det er vanskelig å prate om, det kan være på grunn av den mørke hemmeligheten hun bærer på.

På et gårdsbruk flere mil unna sitter en eldre mann ute på tunet, han ser betenkt ut og man kan forstå det på han at det er noe som plager han. I flere år har han kjempet en intens kamp for å få se sin datter, det har kostet han blod, svette og tårer men til ingen nytte. Han har forsøkt å oppsøke adressen barnet hans bor på, han har forsøkt å ringe barnets mor i håp om å få et par ord med sin datter og han har forsøkt alt som står i hans makt bare for å få et lite ord med sin datter. Ingen av forsøkene har vært vellykkede, han er blitt kastet på dør og hun har slengt på røret så fort han sier hei i telefonen. Nå har han gitt opp håpet og man merker det på han at det er en hard kamel og svelge..

øl.jpg

Det hele startet en sommerkveld for 8 år siden, det var da de møttes på en fest med felles bekjente. På hver sin side av bordet satt de, det eneste som skilte dem var iskalde øl som stod rennende i sommervarmen. Like fort som isen utenfor glassene smeltet, smeltet også deres hjerter for hverandre. Praten gikk elegant og de skapte kjapt et bånd dem imellom som virket å være ekte kjærlighet, timene gikk fort denne kvelden og plutselig befant de seg i samme seng hjemme hos den unge kvinnen. Det som skjedde der kan nok de fleste av dere forestille seg, det hele endte med at kvinnen 9 måneder senere fødte deres felles barn.

Dagen etter denne festen var den unge gutten kjapp med å forlate kvinnens leilighet, han fikk kalde føtter da han følte denne kvinnen var alt for vakker i forhold til hans eget utseende. Det hele gikk altså ut på en ung gutt med dårlig selvtillit som ikke helt turte å ta praten videre dagen derpå, hele denne dagen gikk han kun og angret på at han hadde forlatt denne kvinnen sovende i sin egen seng. Han ville gjerne at de skulle bli noe mer, han ville gjerne bli bedre kjent med denne kvinnen og han ville definitivt ønske han hadde turt å takke denne kvinnen for natten. Slik ble det altså ikke..

hjerter

For den unge kvinnen våknet alene i sin seng dagen derpå, hun var vel vitende om nattens hendelser og skuffelsen var stor da hun fant ut at hun var forlatt. Hun ble sittende hele dagen i morgenkåpen sin og spise tress is, tårene trillet fra hennes kinn da hun endelig følte hun hadde truffet mannen i sitt liv men var blitt forlatt av han samme dag. Dette gjorde at hun raskt bestemte seg for at hun aldri mer i sitt liv skulle kontakte denne mannen, som sagt så gjort hun kontaktet aldri denne mannen igjen. Selv ikke da hun noen uker senere fikk vite at hun hadde blitt gravid denne kvelden.

Hun var lenge usikker på hva hun ville gjøre med barnet, til slutt falt hun på avgjørelsen om å beholde dette barnet. Riktignok var hun forlatt av det hun trodde var mannen i sitt liv men ønske om å få barn var for høyt til at hun lot denne muligheten gå fra henne. Skuffet over mannen handlinger var hun fast bestemt på å ikke kontakte han om denne nyheten, dette skulle hun klare alene og ingen skulle stoppe henne i å oppnå sin største drøm om å få barn. Dette er altså årsaken til at ei lita jente ikke vet om sin far, at hun tror hennes pappa er dø og grunnen til at hun hver kveld gråter i håp om å se sin far i himmelen.

Dette er historien fra en far som aldri har fått møte sin datter, jeg som kun har fått den ene siden av saken kan ikke med sikkerhet si at dette er slik det var. Dette er gjenfortalt kun av far i denne saken, det eneste jeg har som referanser er sms`er som er blitt vist meg. Så ut ifra hvordan jeg har forstått denne saken syntes jeg det er utrolig trist at stahet og dårlig selvsikkerhet skal ødelegge et barns ønske om å ha en far i livet. Jeg mener ikke at de trenger å være kjærester men jeg mener at far har full rett til å få se sitt barn, ikke minst mener jeg at barnet i denne saken fortjener å treffe sin far.

Hva mener du er rett i en slik situasjon? Gjør mor det rette i å nekte far å treffe sin datter eller mener du datteren i huset fortjener å vite at hun har en far?

under

2 thoughts on “Et one night stand med store konsekvenser

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s