Tatt med buksene nede på høylyst dag

bukser nede

Det er ikke alltid ting går etter planen, noen ganger føles det som om at alt som kan gå galt går galt. Dette var tilfellet i går ettermiddag da vi skulle ha privatvisning her hjemme, som den kremmeren jeg er som kan selge sand i Sahara ble jeg tildelt oppdraget og ta dem i mot. Det var en veldig hyggelig visning og jeg følte kjapt at jeg fikk tonen med de frem møtte, så hyggelig ble det at jenta som var på visning til slutt stod fremoverbøyd foran meg. Det var da jeg gjorde tabben jeg aldri burde ha gjort, det var dette som gjorde at jeg ble tatt med buksene nede på høylyst dag.

For nederst på veggen inn mot kjøkkenet fantes det en veldig søt og liten lysbryter, jeg som kremmer forsøkte så godt det lot seg gjøre å finne ut av hva denne kunne brukes til. Jeg fant ikke noe godt svar i farten og foreslo at den kanskje var til noe lys i gangen der vi stod, etter flere forsøk med å skru bryteren av og på viste det seg at den ikke var brukenes til noen verdens ting. For å redde meg selv ut av situasjonen foreslo jeg at det måtte være bryteren man kunne bruke dersom det kom lyn og torden for å skru av alle stikk kontaktene i gangen.

kent

Det syntes også de frem møtte at var et godt svar, så kom jeg med setningen som skulle blotte meg for all troverdighet. Jeg endte opp med og fortelle alle sammen at denne lysbryteren hadde jeg aldri sett før, det fikk de frem møtte jentene til å heve på brynene. De så på meg med blikk som ikke trengte noen beskrivelse, de skjønte fort hva slags mann jeg var i dette forholdet. Jeg var den mannen som aldri vasket og definitivt ikke hadde vasket listene i gangen i min tid i dette huset, det hadde de for så vidt rett i men jeg ville ikke fremstå sånn på den måten midt under den viktige privatvisningen.

Jeg skrudde på alt jeg hadde av sjarm og forsøkte febrilsk å gjenskape tilliten vi hadde bygget til nå, med tørre vitser og dårlig humor klarte jeg vel til en viss grad dette. Problemet var bare at jeg hadde fått et stempel i pannen, et stempel som tilsa at jeg var en kar med lettkledd plakater på soverommet, et stempel som tilsa at jeg hadde do papir på nattbordet og et stempel som tilsa at jeg var den mannen alle kvinner frykter nemlig han som ikke vasker eller gjør noe hus arbeid. Kanskje gjør jeg ikke all verden her hjemme men noen do rull på nattbordet har jeg ikke, det har jeg lært meg å sette inni nattbordet.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s