Mine topp 10 bloggfavoritter

bloggfavoritter

Da er vi endelig kommet frem til første plassen i denne kåringen, det er vel liten tvil om hvem jeg mener er Norges beste blogger. Selvfølgelig gjettet du riktig nå, førsteplassen går selvfølgelig til… MEG SELV! Nei da selvfølgelig kan jeg ikke kåre meg selv som nummer 1 selv om det ville vært det rette. Min førsteplass går til ei fantastisk jente, hun er morsom og hun lever et liv det er spennende og følge. Sammen med sin kjæreste har de skapt mye latter og glede i norske stuer, 1 plassen går til..

  1. Komikerfrue

For ei dame og for en blogg, dette er en så interessant blogg at jeg ikke leser noe bedre enn dette om dagen. Dønn ærlige historier og hun gir deg den nakne sannheten om hvordan det er å være fruen til komiker Ørjan Burøe. Sammen har de figurert i tv serien «bloggerne» i noen sesonger, jeg må si jeg ler meg skakk av deres påfunn og små krangler. Det er også dette du får servert på bloggen hennes, sms diskusjoner og alt annet servert rett på pc skjermen.

Dette er en fortjent førsteplass til deg Marna, du gjør hverdagen her i huset artigere og vi elsker å følge bloggen din begge to. Nå kan vi ikke vente med å få se deg på dansegulvet i høst under «Skal vi danse», der vil vi heie og stemme på deg over en høy sko. Tusen takk for at du deler ditt liv med oss lesere, du må fortsette med dette i lang, lang tid fremover.

Her finner du hennes blogg: Komikerfrue

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s