Mine topp 10 bloggfavoritter

bloggfavoritter

Trommevirvler er ikke nok for denne bloggeren, bloggeren som tar 2 plassen i min kåring har inspirert både meg og mange flere. Bloggen er et prakteksemplar av en blogg, den har humor, fine bilder og tekst som skaper interesse. Bloggeren har et kjent navn i blogg Norge, jeg er sikker på at de fleste av dere allerede har sjekket ut denne bloggen. 2 plassen går til..

  1. Pappahjerte.blogg.no

Han har på mange måter vært en inspirasjonskilde for meg, nesten likt navn og i mine øyne en nokså lik humor på mange ting. Denne bloggeren har over tid bygget seg opp et navn og er blant Norges mest leste herreblogger. Han har sterke meninger om så mangt og han har også et humoristisk preg over sine omtalelser av sin kjære, hans kjære tok forresten også en av plassene i denne kåringen. Jeg hilste på denne bloggeren på festival i sommer og hvilken kar han var, hyggelig, blid og ikke minst ydmyk.

Liker du å lese pappablogger er denne bloggen absolutt å anbefale, han forteller pappahistorier på en måte ingen andre klarer etter han. Han er flink med hvilke bilder han legger ut av barna og har også hatt en veldig klar melding om hva han mener rundt barn og vaksiner. Dette er en blogg dere alle må sjekke ut, en blogg som vil få deg til å trekke på smilebåndet og en blogg som gir deg valuta for tiden du bruker på å lese den.

Her finner du hans blogg: Pappahjerte

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s