Mine topp 10 bloggfavoritter

bloggfavoritter

Da er vi kommet til pallplassene i min kåring av topp 10 bloggfavoritter, dette blir en veldig vanskelig fase av kåringen da det er så mange flinke der ute. Men 3 plassen går til nok en jente, ei jente som leverer og leverer i denne bloggverdenen, hun har også lykkes på mange andre måter her i livet og jeg er sikker på at hun er et forbilde for veldig mange der ute. Bloggen er interessant og tar for seg mange viktige samfunnstemaer, min 3 plass i denne kåringen går til..

  1. Spohieelise.blogg.no

Det er veldig vanskelig å komme unna denne bloggeren i en slik kåring, hun har virkelig satt blogg på kartet i Norge. Hun har bygget en karriere på dette å blogge og hun figurerer i diverse tv program og tv serier, hun har gitt ut bøker og musikk og i det hele tatt gjort navnet sitt til et varemerke. Det er inspirerende og se hvilken reise hun har hatt, fra ei uskyldig jente fra Harstad har hun gjort sitt navn og seg selv til en av Norges mest kjente personer.

Bloggen hennes er også veldig interessant, hun er en av få som ikke trenger å skape spenning i overskriftene for å skaffe seg lesere. Hun kan levere det hun føler for å allikevel få flest lesertall, dette på grunn av all den harde bloggingen hun har gjort i mange år. Hun tar opp mange temaer, hun skaper debatter og hun oppnår mange av sine mål med dette. Hun satt virkelig fokus på dette med palmeolje i sin tid blant annet, denne bloggen må du lese om du ennå ikke har gjort det.

Her finner du hennes blogg: Sophieelise.blogg.no

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s