Mine topp 10 bloggfavoritter

bloggfavoritter

Vi er kommet til min 4 plass på min topp 10 bloggfavoritter og dette er en blogg jeg har gledet meg til å skrive om, dette er en blogg jeg daglig er inne og leser på med stor glede i øynene. Vi snakker om ei jente som har skaffet seg et skikkelig bloggnavn ved å gjøre stikk motsatt av alle andre bloggere, hun flyttet fra hovedstaden og ut på «landet», som en av fruene har hun skaffet seg en kjent blogg ved å være fruen til en helt vanlig mann i gata, dette er bloggen jeg ler og leser med stort engasjement. 4 plassen går til..

  1. Supporterfrue.blogg.no

Med morsomme tekster, interessante tekster og ikke minst tekster som tar opp mange av livets store spørsmål skaper denne bloggeren en blogg som så å si er skreddersydd for meg. Jeg kan le og grine med sekunders mellomrom ved å ha lest denne bloggen, det er seriøse innlegg blandet med humoristiske innlegg. Kanskje har hennes kjære også en bloggstjerne i seg da hans innlegg på hennes blogg tapetserte min facebook feed etter fødselen, dette var et innlegg som i hovedsak gjorde at jeg startet og lese denne bloggen.

Det at denne bloggeren i ettertid har fulgt opp med like mye humor og galskap gjør at dette er en blogg jeg setter veldig høyt. Den kunne vært på pallen men denne gang ble det en 4 plass på denne bloggeren, det at jeg i tillegg bodde i samme oppgang som denne jenta i mange år er spesielt gøy. Reisen har vært lang, fra en tv karriere til en blogg karriere har hun virkelig levert varene på begge plattformer. Jeg anbefaler alle dere der ute å gi denne bloggen en titt.

Du finner hennes blogg her: Supporterfrue

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s