Fire personer og en dobbelseng..

kunt

I dag våknet jeg med en forferdelig hodepine, en vond nakke og jeg kjente det verket i hele kroppen. Det er kanskje den verste følelsen og våkne opp til, du vet at hele formiddagen blir et mareritt etter en slik natt. Heldigvis hadde ikke vekkerklokken ringt ennå så det var et lite håp om å få lov til å sove et par timer til, jeg forsøkte å strekke meg etter telefonen på nattbordet men det var verken telefon eller nattbord å finne på min side. Forvirret kikket jeg rundt meg for å finne ut av hva som hadde skjedd, da jeg fant det ut av hva som hadde skjedd må jeg si jeg fikk meg en skikkelig overraskelse..

Jeg hadde på en eller annen måte klart å forville meg ned i stuen, gudene vet hva jeg hadde tenkt på da jeg hadde lagt meg i sengen til min lille hund Oskar. Vi snakker om en liten hund på 5 kilo, oppi sengen hans lå det en mann på nærmere 100 kilo, det var ikke rart hunden bare kikket rart på meg da jeg kravlet meg opp fra sengen hans tidlig, tidlig på morgenen. Det var da det slo meg hva som hadde skjedd denne natten, det hadde vært et forferdelig uvær denne natten og barna er ikke akkurat veldig glad i slikt vær etter hendelsene i Olden denne sommeren.

lyn.jpg

Så da uværet slo inn som verst på natten kom selvfølgelig barna for å søke trygghet i vår seng, problemet var bare det at en dobbeltseng er for to personer og ikke fire personer. Riktignok er de bare barn men det er helt utrolig hvor urolige de er på natten, det er sparking, dytting og snorking til den store gullmedaljen. Så etter fire slag mot hode og to spark under beltestedet gikk jeg som Conor McGregor litt fortumlet ut av ringen eller rommet i mitt tilfelle da, allikevel er det litt rart at jeg endte opp i hans seng og ikke i sofaen. Det forteller vel mest om hvor fortumlet jeg var i denne situasjonen, slagene hadde virkelig satt sine spor i hodet på den ellers så årvåkne Solheimen.

Jeg liker å se på det på den måten at jeg gjør alt for ungene her i huset, til og med bikkja mi setter jeg foran meg selv. For han lå i sofaen mens jeg lå i en bitteliten seng på gulvet. Da jeg endelig kom til meg selv igjen kjente jeg kjapt at jeg hadde ligget på noe, det klødde over hele ryggen å dette måtte jeg få gjort noe med. Jeg gikk å kikket meg i speilet og så kjapt liggemerker i huden etter leke baller og bite pinner, men det var da jeg sjekket på andre siden av ryggen jeg skvatt til. For på høyre hofte hadde den ene pipe leken til min hund klistret seg fast, som om ikke det er nok fett der fra før av hadde jeg i tillegg en pipe gris klistret fast i kroppen.

Jeg tror denne historien forklarer alt om hvordan jeg har hatt det i dag, nå ser jeg kun frem til å legge meg å få en god natt søvn. Dessverre melder yr.no regn i natt men da har jeg planen klar, jeg har nemlig satt frem buret til bikkja ved siden av sengen hans. Så når barna kommer inn for å søke trøst så kan jeg sende de ned i stuen til ferdig oppredde senger både i sengen og buret til hunden. Tryggheten derimot, ja den får de få fra bikkja for jeg trenger å sove!! 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s