Mine topp 10 bloggfavoritter

bloggfavoritter

Da er vi kommet til mine topp 5 favoritter, 5 fantastiske bloggere er kåret og det er på tide å komme oss til de 5 beste. Min 5 beste beste blogger er en blogger jeg har fulgt i lang, lang tid, noen pauser har det vært men for noen comeback hun har hatt. Hun møter massevis av hat hver eneste dag, folk som skriver både det ene og det andre, folk som mener det ene og det andre og folk som på mange måter er ute etter å knekke ei ung jente. Min 5 beste blogg er:

 1. Mammatilmichelle.blogg.no

Jeg syntes så utrolig synd på denne jenta her, hun har gjort så mye riktig i sitt liv men møter allikevel så mye hat. Hun har fostret opp 3 barn som ser ut til å ha en fantastisk liv, for meg virker hun til å ta mammarollen på en best tenkelig måte. Når det kommer til bloggen skriver hun utrolig mange interessante innlegg, innlegg som skaper debatter og innlegg som hvert fall fanger min interesse. Bloggen startet hun opp for mange år siden da hun ble mamma til den lille Michelle som nå er vokst opp og blitt ei stor jente, etter dette har det vært noen forhold og noen nye barn som vi som lesere har kunnet følge med spenning.

Nylig valgte hun også å trekke seg fra «Skal vi danse» av familie årsaker, en voksen og moden avgjørelse om du spør meg som leser. Selv sier hun at dette var flaut men kjære deg det er det absolutt ikke, jeg tror du har flere som sympatiserer med deg der enn som vil rakke ned på deg som følge av det. Hennes posisjon i Norsk bloggverden sier mer enn noe annet, dette er en blogg dere virkelig burde sjekke ut.

Du finner bloggen hennes her: Mammatilmichelle

under.png

2 thoughts on “Mine topp 10 bloggfavoritter

 1. Jeg så du følger meg på Instagram, så da tok jeg meg en tur innom bloggen din nå.Vi kan ha veldig forskjellig oppfatning av bloggere, slik som f.eks mamma til Michelle😊.Jeg er veldig kritisk til eksponeringen som foregår av barn i form i form av tekst og bilder på blogger. For meg taler dette mot barnekonvensjonen, og barns rettigheter blir ikke ivaretatt på en god måte. Jeg forstår ikke behovet for å dele privatlivet til sine kjæreste for hele verden, en haug med mennesker som ikke har noe form for tilknytning til de. Hva tenker du om det?Eneste grunn jeg kan se hvorfor det gjøres er pga at det gir flere klikk som gir mer inntekt. Barnearbeid da rett og slett. Jeg kan ikke forstå at penger er viktigere enn å verne privatlivet til sine barn. Jeg syns det er helt utrolig at man kan dele bilder, historier og private øyeblikk som foregår med de nærmeste med mange tusen mennesker. Barn har rett til å skape sin egen digitale identitet, og de har rett på et privatliv. Når en i dette tilfellet også går ut med at en muligens ønsker å ha hjemmeundervisning pga barnets sikkerhet, bør en ikke se at en kanskje ikke har handlet helt rett for barnet sitt da? Hadde ikke barnet vært eksponert i utgangspunktet hadde ikke det vært et spørsmål.. Jeg får vondt inni meg over alle foreldre som ikke forstår at vi er til for å ivareta våre barns sikkerhet og gi de en god og trygg oppvekst. En vet aldri hva slags mennesker som følger med, og alle vil en ikke like godt, er det da vits å ta sjansen.. Jeg håper det dukker opp et regelverk i forhold til dette snart. Jeg syns det er kjempe fint at Sara Grønvold(jurist) tar opp dette. I desember var hun blant annet på god morgen Norge med bloggeren Villapaprika, hvor hun advarte mot å eksponere barn på nett. (Det ligger på tv2 sine sider på nett)Dette gjelder ikke bare Anna, men folk generelt som eksponerer barn. En må være litt kritisk til hva som faktisk skjer i dagens samfunn. Hvordan vil alle disse bloggerbarna oppleve dette når de blir eldre ? Hadde vi likt om våre foreldre nå startet en blogg om oss nå som voksne, delte våre private samtaler, bilder med masse matrester rundt munnen, nakne? Jeg hadde ikke likt det.Bare fordi barn ikke er store nok til å forstå omfanget av dette, så er det ikke noe mer greit at det deles av de. Vi er da likeverdige alle sammen😊store som små. Hadde vært spennende å høre hvorfor det er greit å dele situasjoner/bilder fra hverdagen på åpent nett, da jeg selv ikke klarer å se en eneste positiv grunn 😊

  Like

  • Hei og takk for et interessant innlegg i kommentarfeltet. Jeg personlig har delt både historier og bilder av barna på min blogg, for meg har dette vært en naturlig ting i forhold til meningen med min blogg. Denne bloggen ble startet da jeg i all hast fikk to barn og forholde meg til i livet, men bloggen har hele tiden vært et familieprosjekt for oss.

   Barna er veldig interessert i bloggen og er inne daglig å ser hva som står i dag, de tar initiativ til å ta bilder og vi har en felles interesse for dette. De er inneforstått med at alle innlegg kan slettes dersom de ikke lenger syntes dette er gøy, så når denne dagen kommer vil ikke jeg heller ha dette som en interesse lenger. Men jeg respekterer veldig dine meninger rundt dette og forstår foreldre som velger å ikke dele bilder historier med sine barn 😊

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s