Kjære dagbok – Frustrasjon, glede og Babyshower

pizap.jpg

Kjære dagbok 

Denne uken har jeg tullet mye med min kjære, jeg skjønner ikke helt at jeg tørr, for hormonene vokser akkurat som babyen som nå veier det samme som en pakke med smør. All tullingen har ikke vært bra, det har ført til et sexliv som er dødt, hun skylder på jernmangel og må kunne spise mat som lever og rødt kjøtt.. Så man kan si at sexlivet ikke er helt som det pleier, det står i appen at det kan starte å blø litt og plutselig er det moren som trenger bleier. Det har vært en tung uke, jeg føler meg nesten lamma for dette har vært uken hvor alt fokuset har vært rettet mot henne som mamma.

Hun har fått babyshower, gaver og massevis av saker, ikke minst har hun fått servert flere 100 typer kaker. Jeg må innrømme det, det er henne vel unt, hun har tross alt en baby i magen som hun bærer rundt. Hun er en dyktig gravid, hennes ansikt gløder, jeg gleder meg så til å være ved hennes side og holde henne i hånden den dagen hun føder. Så under babyshoweren var hun så flott, tusen takk til alle gjestene for de flotte gavene hun fått, med en Luis Vuitton purse, og rosa converse er det ingen tvil om at dette blir rått. Denne reisen har vi hatt i 22 uker nå, sammen skal vi nye de siste ukene og kjempe på.

Følg med neste søndag for uke 23 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s