Babyshower og en stor misforståelse

kake

I en god stund har jeg visst at venner og familie har planlagt en babyshower for min kjæreste, så som den gode kjæresten jeg er gjorde jeg alt som stod i min makt for å forberede dette på best mulig måte. Det var bare en liten ting jeg ikke hadde fått med meg, en nokså vesentlig ting også i denne sammenhengen. Jeg burde nok ha sjekket litt grundigere hva en babyshower var før jeg gikk i gang, for med fødebaggen pakket og med crocs på beina for å komme meg fort ut i bilen følte jeg meg relativt dum da alle dukket opp på døren her.

Jeg hadde nemlig fått for meg at babyshower var den dagen da babyen kom til verden og den skulle vises frem til alle sammen, jeg gikk egentlig hele ettermiddagen og ventet på at det berømte vannet skulle gå men den eneste vesken jeg fikk kjennskap til denne ettermiddagen var nye påfyll av en tam cola zero, jeg kikket på klokken men ingenting skjedde. Dette måtte da være tid for å reise snart, jeg var klar for å endelig møte den lille prinsessen vår. Det skulle jeg ikke få gleden av denne kvelden hvert fall for på døren stod de alle sammen med kaker, gaver og godt humør.

kaker.jpg

gaver

De hadde kun et mål for øye denne kvelden, det var å trykke i seg så mye kake at det tøyt ut av både ører og øyne. Jeg derimot som stod der med baggen i hånden og ventet ble sendt på dør, jeg hadde ingen verdens ting å gjøre i denne babyshoweren. Jeg fikk byttet ut fødebaggen med fotballbaggen og kom meg avgårde, timer etterpå var jeg tilbake og hvilket syn som møtte meg. Flotte gaver i rosa farger og halvspiste kaker jeg kunne trykke i meg når gjestene hadde gått, så dette babyhower opplegget er blitt en av mine store favoritter nå.

Tusen takk til alle venner og familie som stilte i stand denne flotte kvelden for min kjæreste, dette satt hun utrolig pris på og det gjorde jeg også. Neste gang kunne dere kanskje laget litt mer av den marsipan kaken jeg nå sitter å hiver i meg, det er kun et stykke igjen og det er borte i løpet av relativt kort tid.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s