Mine topp 10 bloggfavoritter

bloggfavoritter

Vi er kommet frem til min 6 plass på topp 10 bloggfavoritter, jeg kjenner det blir vanskeligere og vanskeligere for hver eneste dag å kåre en plassering. Det er så utrolig mange flotte blogger der ute og dagens blogg er definitivt en av mine favoritter. Nok en gang er det en jente blogg, en blogg som stadig får fler og fler lesere. Jeg var også så heldig å få møte denne bloggeren på festival i sommer og dette er en blogger med suksess som virkelig virket til å ha beina godt plantet på jorda. Dagens blogg er:

  1. Konatil.blogg.no

Konatil.blogg.no er en fantastisk fin blogg, den er skrevet rett fra hjerte på mange av innleggene men samtidig er det mange morsomme innlegg her som fatter min interesse. For meg har nok bloggen rundt vaksiner på barn vært det innlegget som fikk meg til å fatte interesse for denne bloggen, etter dette innlegget har jeg vært en daglig leser av denne bloggen. Hun er jo del av en blogg familie der hun og hennes mann har hver sin populære blogg.

For meg er dette en blogg som er lett og lese, den holder seg interessant igjennom hele teksten og man blir ikke lei av å lese. Det er en fin kombinasjon mellom bilder og tekst som gjør leseropplevelser optimal, denne bloggen kunne fort havnet høyere opp på min liste men denne gangen ble det en 6 plass. Men jeg leser den daglig og jeg liker og følge hverdagen til konatil.blogg.no

Du finner hennes blogg her: Konatil.blogg.no

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s