Mine topp 10 bloggfavoritter

bloggfavoritter

Vi er kommet frem til 7 plass på listen over mine topp 10 bloggfavoritter, jeg må helt ærlig innrømme at det er vanskeligere og vanskeligere å kåre disse plassene. Noen dager heller jeg mot den ene bloggen og andre ganger heller jeg mot en helt annen blogger. Til slutt falt jeg på en blogg jeg har fulgt og lest i n lengre periode, en blogg jeg leser både til inspirasjon og glede. Det er nok en kvinnelig blogger, så min 7 beste bloggfavoritt er:

  1. Mammasom16.blogg.no

Mammasom16.blogg.no er en blogg som forteller historien om det å bli mamma i ung alder, her kan man lese om både rykter, fordommer og andre problemstillinger denne unge jenta møter i hverdagen. Hun tar opp temaer mange velger å tie om og er ikke redd for å si sin mening, hun forteller også åpenhjertig om forholdet til sin kjæreste i form av oppturer og nedturer. Denne bloggen har jeg startet å lese enda mer nå som jeg selv skal bli pappa, noe av det som imponerer meg mest er hvor mange flotte bilder hun har.

Mammasom16.blogg.no er en blogg for deg som liker å lese historier om livet som ung mamma, bloggen for deg som liker mamma/pappa bloggere og bloggen for deg som liker litt juicy rykter og sladder. Det er helt utrolig hvor mye dritt som blir slengt i kommentarfeltet til denne bloggeren, jeg kjenner jeg føler med henne når jeg leser alt som blir skrevet. I tillegg er denne bloggeren fra Larvik, det er noe jeg syntes er ekstra gøy at vi kan fostre enda flere bloggere derfra.

Du finner bloggen hennes her: Mammasom16.blogg.no

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s